Uživo iz Marbelle donosimo vam video prijenos prijateljske utakmice između NK Osijeka i FC Spartak Moscow. Utakmica počinje u 17:00 sati.



NK Osijek - FC Spartak Moscow 1:1

U prvom poluvremenu Spartak je imao inicijativu i posjed lopte, ali nije bilo puno posla za Mikulića.

Nizozemac Promes je iz slobodnog udarca s 25 metara snažnim udarcem pogodio gredu. U 21. minuti Ze Luis je za dijelić sekunde zakasnio na ubačaj Ananidzea. 

Imali su Osječani svoju sanšu u 35. minuti. Barišić je centrirao s lijevog krila, a Pušić lose zahvatio loptu i pucao pokraj vratiju. U 41. minuti Rusi su stvorili prvu pravu prigodu. Ze Luis je proigrao Melgareja koji ne uspijeva svladati Mikulića.

U nastavku smo gledali bolji i konkretniji Osijek iako je Spartak prvi uspio povesti. Lesjak i Barać nisu uspjeli otkloniti opasnost ispred svojih vratiju, ona je došla do Promesa koji pogađa donji desni kut - 0:1.

Mioč je desetak minuta kasnije pucao pokraj vratnice. U 58. minuti pokušao je Ejupi glavom, Selikhov je to obranio.

Nedugo zatim najbolja prilika Osječana. Ubacio je Barišić, glavom pucao Mioč, ali je ruski vratar opet siguran.

U 68. minuti Lopa je odlično pucao, a Selikhov još boljom reakcijom sačuvao mrežu. U završnici susreta Bijelo-plavi su stalno blizu poravnanja. Barać je pucao glavom, zamalo neprecizno...

I onda je, u 88. minuti, nas prvoligaš uspio izjednačiti. Lopa je iz slobodnog udarca s ruba šesnaesterca iznenadio dotad vrlo sigurnog Selikhova i pogodio njegov blizi, desni kut.

U 90. minuti Kombarov je imao šansu za pobjedu Spartaka, no Mikulić je vrlo dobro intervenirao u toj situaciji.