Osječani gostuju kod momčadi Vukovara '91, a igra se u nedjelju s početkom u 15 sati.

 

Nakon uvjerljive pobjede nad Belišćem (4:2), momčad Osijeka II predstojećeg vikenda ide na svoje prvo gostovanje u drugom dijelu sezone Treće HNL Istok. Osječani u nedjelju od 15 sati igraju s Vukovarom '91 koji ih je svladao u jesenskom polusezoni s 2:1 u Donjem gradu.

Pokušat ćemo im uzvratiti za taj poraz, iako znamo da će to biti teško. Oni su prilično iskusna momčad, kao takvi sigurno i neugodni na domaćem terenu koji baš i nije idealan za igru. No, naši se zahtjevi u igri neće promijeniti bez obzira što smo ovaj puta na gostujućem terenu. Možda će nam to donijeti i manji pritisak da naši igrači pokažu sve što objektivno mogu. Izvjesno je da ćemo u defanzivi morati biti na visokoj razini, a onda već imamo razrađene formacije za izlazak u polukontru i kontru. Vjerujem da smo spremni i na suparničku agresivnost i mogu reći da me i osobno zanima kako će to izgledati u Vukovaru, rekao je Dino Skender, trener Osijeka II.

Ovaj puta bez Ikića

Što se tiče sastava, stručni stožer na ovom gostovanju neće moći računati na kartoniranog Ikića koji je u prošlom kolu bio trostruki strijelac. Unatoč tomu, Skender ne voli govoriti o bilo čijem izostanku:

Imamo dovoljno igrača u kadru da bismo pronašli zamjenu svakom pojedincu. Vidjet ćemo i nakon subotnje utakmice naše prve momčadi i Cibalije tko će nam biti na raspolaganju iz kadra kolege Zekića. No, ništa bitnije nećemo mijenjati u sustavu i pristupu. Vjerujem da ćemo se iz Vukovara vratiti zadovoljni.