Sretni i zadovoljni vratili su se nogometaši Osijeka iz Zagreba gdje su uvjerljivo nadigrali i svladali svoga domaćina u 23. kolu državnog prvenstva. Puno je bilo lijepih poteza tijekom jučerašnjeg dvoboja u Kranjčevićevoj, ali se, nažalost, u žaru borbe dogodila i jedna teža ozljeda.

Nakon nenamjernog starta našeg stopera Nevena Laštre, gotovo na centru igrališta, stradao je domaći protimac Dino Bevab koji je krenuo u kontru prema osječkom šesnaestercu. Laštro ga je, dakako, htio onemogućiti u prodoru i uklizao je prema lopti i Bevabu koji je ostao ležati na travi i već se po reakcijama igrača oko njega moglo zaključiti da je u pitanju teža ozljeda. 

Žao nam je, naravno, što mladom Zagrebašu slijedi duža stanka, a NK Osijek mu želi što brži i uspješniji oporavak te povratak na zeleni teren. Neven Laštro svom sportskom kolegi iz suparničkih redova i ovim putem izražava žaljenje što je njegov start uvjetovao ovu neugodnu ozljedu, nadajući se da ga ona ipak neće predugo odvojiti od nogometa.