U Makarskoj je Novo vrijeme Apfel slavilo s 3:1, a Osječani vjeruju kako u petak na svom terenu mogu biti uspješniji.

Osijek Kelme i Novo vrijeme Apfel iz Makarske u petak navečer u dvorani Zrinjevac, u 20,00 sati igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu doigravanja za prvaka Hrvatske u futsalu. Makarani su prvi susret riješili u svoju korist s 3:1, iskoristivši na taj način prednost domaćeg parketa. Najbolji pojedinac susreta bio je dvostruki strijelac Eduardo, dok je pogodak za Osječane postigao Mijić. Sada će Bijelo-plavi biti domaćini, uzdajući se u potporu svojih navijača i veliki motiv da četvrtfinalnu seriju opet vrate u Makarsku.

Treća-sreća s Makaranima?

U osječkoj momčadi, za razliku od prvog dvoboja, bit će iznimno važni prvotimci, vratar Mladina i all-round Duvančić koji su zbog kartona propustili ogled od prije tjedan dana. Bio je to ozbiljan hendikep za Osijek Kelme , posebice jer od ranije nema ni rekonvalescenta Pandurevića koji je počeo trenirati, pa bi možda mogao biti spreman za petak, barem za jedno poluvrijeme.

Kako god bilo, bez obzira na koga će trener Marin Smoje moći računati, Osječani vjeruju da će rezultat ići njima na ruku. Ove sezone su oba puta izgubili od Makarana, prvo 1:2 u Zrinjevcu, potom i 4:1 u Makarskoj, no ovo je 40 novih, zasebnih minuta.