Cijene ostaju nepromijenjene a ulaznice vrijede i za sve kvalifikacijske utakmice Europske lige. Posebna je pogodnost pri kupovini Obiteljske godišnje ulaznice.

Od utorka 27. lipnja, svakim radnim danom od ponedjeljka do petka u vremenu od 12 do 18 sati (kod ulaza Jugoistok stadiona Gradski vrt) započinje prodaja godišnjih ulaznica za sve navijače i simpatizere Nogometnog kluba Osijek. Kao i u prošloj sezoni, cijene su najpovoljnije jer naš prvoligaš misli na svoje navijače.

Sve ostaje isto kao i prethodne natjecateljske godine, što će zasigurno razveseliti one koji žele kupiti godišnju ulaznicu i omogućiti si komforniju situaciju oko ulaska na Gradski vrt, na domaćim susretima Bijelo-plavih.

Dakle, cijena za tribinu Istok za članove Kluba je 200 kuna, dok tribina Zapad stoji 300 kuna. Ono što posebno želimo istaknuti je vrlo povoljna kupnja Obiteljske godišnje ulaznice koja za dvije osobe iz istoga kućanstva iznosi 250 kuna, a svaka dodatna osoba iz toga domaćinstva plaća godišnju kartu svega 50 kuna!

U cijenu uključene i europske kvalifikacije!

U spomenute su cijene uključene sve domaće utakmice nogometaša Osijeka u HNL-u kao i kvalifikacijski ogledi Europske lige koji nas očekuju ovoga ljeta, a iste će vrijediti za prijateljske i Kup dvoboje na našem stadionu. Vrijedno je još jednom podsjetiti da će prednost i posebne pogodnosti prilikom kupovine godišnjih ulaznica za sezonu 2017/2018. imati lojalni navijači – članovi Bijelo- plavog kluba.

Nije nebitno spomenuti i projekciju uštede za takve klupske fanove koji će, primjerice, kupovinom godišnje ulaznice za istočnu tribinu uštedjeti minimalno 1.000 kuna! Dakako da postoji i mogućnost plaćanja karticama na maksimalno tri rate, ovisno o uvjetima pojedine kartice/banke.

Prigodom kupovine moći će se nabaviti i klupski suveniri po prigodnim cijenama, a svim će pretplatnicima biti uručen i prigodni poklon.

Godišnje ulaznice mogu se platiti i putem online uplate, nakon što zainteresirani ispune ponuđeni obrazac. Dodajmo na kraju da će u Klubu uskoro krenuti i izdavanje novih članskih iskaznica, a postojeće vrijede do rujna ove godine, kako bi ih svi stigli promijeniti i nakon sezone godišnjih odmora.

Opširnije o godišnjim ulaznicama na: link.