Konferencije za novinare ovaj puta nije bilo, a Zekić još nije službeno objavio početnu jedanaestoricu. 

Smjestili su se Bijelo-plavi u vrlo lijepo zdanje hotela „Mercure“ u Andora La Velli, uz rijeku Valiru. Igrači su malo odmorili nakon nešto dužeg puta i potom odradili 45-minutni trening na Estadi Comunalu. Iako je ponovno padala kišica, travnjak je u prilično dobrom stanju i što se toga tiče ne bi trebalo biti nikakvih problema u četvrtak u večernjim satima (19,00) kada će početi ogled između Santa Colome i Osijeka.

Osječane je osim predstavnika domaćina dočekao i delegat iz Rumunjske koji je gledao našu nedavnu prijateljsku utakmicu s bukureštanskim Dinamom na Pohorju i kaže da ga je Osijek tada ugodno iznenadio vrlo dobrom igrom, a poznaje i naše prvotimce Tomislava Šoršu i Aljošu Vojnovića koji su igrali u Cluju, odnosno Dinamu (B).

Gospodin se informirao o tomu koliko bi osječkih navijača moglo biti u Andora La Velli i koliko je izvjestitelja stiglo iz Hrvatske...

Očekuje se tridesetak Kohortaša

Što se pripadnika Kohorte tiče, očekuje se da će ih biti tridesetak, dok svoje novinare u Andori imaju redakcije Glasa Slavonije, Sportskih novosti, Televizije Slavonije i Baranje i Gradskog radija.

Što se sastava tiče, Zekić ga još nije službeno priopćio, iako se čini da je otklonio i najmanju dvojbu, ako je ona uopće i postojala uoči predstojeće utakmice. Iako je običaj, pa i pravilo UEFA-e u natjecanjima europskih kupova da se dan uoči susreta održi press konferencija, jednostavno u Andori nema takvog zanimanja za „najvažniju sporednu stvar na svijetu“, pa je uobičajeno obraćanje dvojice trenera pripadnicima medija ovaj puta – izostalo.