Riječ je o Špoljariću, Ždinjaku, Klepaču, Žitnjaku, Ćosiću i Pongračiću čije će nastupe naši treneri intenzivno pratiti.

Šestorica igrača Osijeka koji trenutno nisu u prvom planu kada je u pitanju prva momčad našeg prvoligaša, otišla su na posudbu u redove dva ambiciozna drugoligaša s juga Hrvatske. Josip Špoljarić, Benjamin Ždinjak i Mihael Klepač sezonu će provesti u redovima Dugopolja, dok će Borna Žitnjak, Robert Ćosić i Mihael Pongračić nastojati pomoći HNK Šibeniku u borbi za što bolji plasman u drugoligaškoj konkurenciji.

Osim njih, na posudbi je još i Tomislav Štrkalj i to u redovima vinkovačke Cibalije kojoj se priključio već na početku priprema.

Posudba je obostrano korisna

Što se tiče Nikole Mandića, on je u slovenskom prvoligašu Krškom, ali ne više kao posuđeni igrač iz Gradskog vrta. Posudba bi našim mladim igračima svakako trebala koristiti, a treneri i skauti Bijelo-plavih kontinuirano će pratiti njihove nastupe.

Dugopolje i Šibenik bili su najuporniji kada je riječ o želji da na posudbu dovedu igrače iz našeg prvoligaša, za koje je bilo zanimanja i iz drugih sredina.