„Dobrodošli u Bijelo-plavi grad, srce Slavonije“, ispisano je u Vukovarskoj ulici.

U Osijeku je već neko vrijeme jedan od najvećih grafita u ovom dijelu jugoistočne Europe! Ne pretjerujemo u tom zaključku jer navijačke skupine jako dobro znaju i za takve podatke, pa nam iz Kohorte tvrde da je samo jedan grafit većih dimenzija od ovog njihovog, koji se nalazi u Vukovarskoj ulici kod Zelenog polja.

Riječ je o uradku za koji je utrošeno oko 40 litara bijele i plave boje, a proteže se na čak 210 metara i predstavlja novu osječku atrakciju. Na velikom zidu piše „Dobrodošli u Bijelo plavi grad, srce Slavonije“.

Nas je desetak iz Udruge Kohorta tri dana radilo na tom grafitu i zadovoljni smo na kraju kako je ispao. Definitivno ga svatko mora primjetiti, a napravili smo ga u sklopu akcije „Uljepšajmo Osijek“. Drago nam je i da su reakcije sugrađana pozitivne i sve se baš lijepo uklopilo i u ovu lijepu navijačku atmosferu koja vlada ovih dana u našem gradu, rekao je poznati osječki grafiter, kohortaš Petar Živković.

Ukrašavanje se nastavlja

Dakako da ovakve inicijative i akcije podržavaju i svi u Nogometnom klubu Osijek. Suradnja s navijačima i po tom pitanju je vrlo dobra, a i grad nam je ljepši kada ga se na ovakav način ukrašava...

Čestitke dečkima, grafit zaista izgleda impresivno! Uvijek ćemo podržati takve stvari, a #bijeloplavigrad je samo jedna od aktivnosti u sklopu projekta #pokrenimograd. Grafitiranje i ukrašavanje će se nastaviti, na zadovoljstvo svih onih koji vole svoj grad i svoj klub, rekao je direktor marketinga NK Osijek, Alen Nađsombat.