Stručni stožer je na put poveo 19 igrača, a jedan će među njima ostati izvan kombinacija.

Nakon dva sata vrlo ugodnoga leta malim zrakoplovom „Fokker50“  belgijskog avio-prijevoznika, osječka nogometna ekspedicija sletjela je u zračnu luku Zurich. Momčad, stručni stožer i dio klupske logistike potom je dočekao luksuzni autobus švicarske reprezentacije koji će Bijelo-plavima biti na raspolaganju tijekom boravka u Švicarskoj, a udaljenost od Zuricha do Luzerna je 50-ak kilometra.

Smjestili smo se u Grand hotelu Europe, trening na Swissporareni je u 19 sati, a prethodno će trener Zoran Zekić odraditi konferenciju za novinare sa švicarskim izvjestiteljima. 

Ugodno vrijeme u Švicarskoj

Vrijeme u ovom dijelu Švicarske je sunčano, a temperatura zraka po slijetanju u Zurich bila je sasvim ugodnih 24 stupnja. Inače, na put je krenulo 19 igrača, od kojih se jedan neće naći u zapisniku za utakmicu koja je na rasporedu u četvrtak navečer s početkom u 19,45 sati.

Stručnom stožeru na raspolaganju su: Malenica, Antolović, Škorić, Barać, Lesjak, Lukić, Šorša, Barišić, Mioč, Pušić, Mudražija, Jambor, Lopa, Bočkaj, Grezda, Boban, Perošević, Grgić i Ejupi.

Osijek ima prednost od 2:0 iz prvog dvoboja, a ukupni pobjednik dvostrukog ogleda švicarskog i hrvatskog predstavnika u 3. pretkolu Europske lige igrat će protiv nizozemskog PSV-a iz Eindhovena.