Riječ je o prvenstvenom susretu s Dinamom i uzvratnom europskom dvoboju protiv PSV-a.

U srijedu, 26. srpnja, kreće redovita prodaja ulaznica za uzvratni susret 3. pretkola Europske lige između nogometaša Osijeka i PSV-a koji je na rasporedu u četvrtak, 3. Kolovoza, u 20,45 sati u Gradskom vrtu.

Cijena ulaznice za tribinu Istok iznosi 100 kuna, za članove Bijelo-plavog navijačkog kluba to je upola jeftinije, dakle 50 kuna. Za tribinu Zapad trebat ćete izdvojiti 140 kuna, dok će članovi plaćati 70. Dječja ulaznica stoji 60, a oni koji su članovi Kluba plaćaju 30 kuna, što je nastavak pogodnosti iz proše sezone.

Prodaja ulaznica od 12 do 18 sati

Oni koji, pak, žele u Ložu, to će platiti 200 kuna, a pola toga iznosa izdvojit će oni koji imaju člansku iskaznicu. Najskuplja je, dakako, ulaznica za VIP ložu koja stoji 800, dok je za članove cijena 400 kuna. Ulaznice će se prodavati svakodnevno u Gradskom vrtu (južni parking) u vremenu od 12 do 18 sati te subotom od 10 do 12 sati.

Također, od srijede možete kupiti i ulaznice za predstojeću prvenstvenu utakmicu u kojoj će Osijek ugostiti momčad Dinama, u nedjelju navečer u Gradskom vrtu.

Najpovoljnija je – godišnja ulaznica

Pojedinačna cijena za tribinu Istok iznosi 60 kuna, Zapad stoji 80, Loža 100, VIP je 500, a djeca i mladi do 15 godina plaćaju 20 kuna. I za ove cijene vrijedi popust za sve članove Bijelo-plavog kluba koji plaćaju upola manji iznos. Ulaznice je moguće kupiti i putem online sustava na web stranici www.ulaznice.hr. Podsjećamo da je najpovoljnija kupnja godišnje ulaznice. Primjerice, za tribinu Istok ona za članove BP kluba stoji samo 200 kuna, dok je Zapad za 100 kuna skuplji. I ne zaboravite da vam godišnja ulaznica vrijedi i za europske utakmice NK Osijek...