Još su dva igrača danas potpisala ugovore s Nogometnim klubom Osijek. Na petogodišnju vjernost bijelo-plavima obvezao se napadač Tomislav Štrkalj (19), koji je prošlu sezonu proveo na posudbi  u četvrtoligašu Metalcu, dok  je dvogodišnji ugovor s bijelo-plavima sklopio ofenzivni veznjak Dominik Mihaljević (20) i službeno pristupivši osječkom prvoligašu iz redova drugoligaša Gorice.

Štrkalj se tijekom pripremnog razdoblja nametnuo kao prvi klupski strijelac i sigurno bi konkurirao za udarnu momčad već na gostovanju u Kranjčevićevoj da se nije ozlijedio na turniru u Mađarskoj, a pozitivan dojam na stručni stožer ostavio je i Mihaljević. On je i ranije bio predviđen za potpisivanje ugovora, no jedno je vrijeme proveo na bolničkom liječenju uslijed zdravstvenih problema, a čim je za njega stigla sva potrebna dokumentacija – stavio je potpis na ugovor. 

Dogovorena je i suradnja s trećeligašem Višnjevcem što će se konkretno očitovati i posudbom  nekih igrača koji trenutno nisu u prvom planu u Gradskom vrtu, a važan im je kontinuitet nastupa. Riječ je o veznjacima Benediku Mioču i Mateju Bekavcu kao i stoperu Andreju Šimunecu koji je imao dužu stanku u procesu  rehabilitacije.