Trener Bijelo-plavih Zoran Zekić najavio je gostovanje svoje momčadi kod Intera u Zaprešiću.

Zoran Zekić odradio je konferenciju za novinare uoči puta u Zaprešić, gdje će nogometaši Osijeka u petak navečer s Interom odigrati susret 15. kola državnog prvenstva. Govoreći o stanju u momčadi i mogućim promjenama u momčadi, osječki je kormilar istaknuo:

Nadam se da se dobro pripremamo za Inter i ono što nam donosi ta utakmica. Svi su nam igrači na dispoziciji, dakako osim dvojca koji je već dugo izvan stroja i stalno ga spominjemo, a riječ je o Šorši i Barišiću. U sastavu će vjerojatno biti samo jedna promjena i to isključivo taktičke prirode. Nadam se da ćemo ući u ovaj dvoboj kako treba, pa ćemo vidjeti kako će se odvijati situacija na terenu. Imamo svoje planove, ima ih sigurno i protivnik, saznat ćemo u petak navečer tko će biti bolji.

Oni uvijek slože dobru momčad

Zaprešićani su u posljednje vrijeme pružili nekoliko dobrih partija, pa su povećali i svoj bodovni konto i uzdignuli se na tablici…

Oni su doveli četiri-pet kvalitetnih igrača, evo zadnjeg su vratili Matu Grgića, iskusnog stopera. Svake su godine oni u nekakvim problemima odlaskom ponajboljih prvotimaca, ali uvijek to Toplak dobro posloži na terenu. Mislim da oni imaju finu, mirnu situaciju na tablici, nemaju nikakav poseban pritisak, a onda je lakše i igrati. U odnosu na onu prvu utakmicu koju smo odigrali s njima ove sezone u Gradskom vrtu, to je sada bitno drugačija i jača momčad.

Nema nikakvog pritiska

Na pitanje osjeća li se u osječkoj svlačionici pritisak uslijed skoka na tablici i spoznaje da su Bijelo-plavi odmah iza vodećeg Dinama, Zekić je odgovorio:

Osobno ga ne osjećam, a mislim da ga ne bi trebali osjećati ni moji igrači. Doduše ne čitam previše novine i portale, pa ne znam ni što se piše, možda se medijski stvara nekakav pritisak. No, mi i dalje trebamo igrati nogomet kakav smo do sada igrali, još i malo bolji, te uživati u njemu. Tako ja gledam na to.