Osječani u subotu od 14 sati, na stadionu Olimpije u Donjem gradu, dočekuju bivšeg prvoligaša Međimurje.

 U 13. kolu Treće Hrvatske nogometne lige Istok nogometaše Osijeka II očekuje domaći nastup protiv bivšeg prvoligaša Međimurja iz Čakovca. Igrat će se i ovaj puta na stadionu Olimpije u Donjem gradu, u subotu s početkom u 14 sati. Osječanima se u svakom slučaju pruža prigodu za sedmu prvenstvenu pobjedu koja bi ih primaknula vodećima, a to su BSK, Bedem i Koprivnica.

Ove tri momčadi trenutno imaju 22 boda na svom kontu, slijedi Slavija s 21, a Bijelo-plavi i Čepin su osvojili 20 bodova. Čakovčani su u donjem dijelu ljestvice, zauzimaju 12. poziciju s 15 bodova, no sigurno nisu bezazlen suparnik.

„Predigra“ za derbije

Osijek II je do sada odigrao pet utakmica na domaćem terenu ove sezone i pritom je ostvario tri pobjede (Mladost 1:0, Varteks 2:0 i Oriolik 1:0), jedan remi (Čepin 0:0) i jedan poraz (Koprivnica 0:1). Izabranicima Dine Skendera ogled s Međimurjem je itekako značajan i zbog činjenice da će im nakon njega uslijediti iskušenja s konkurentima iz gornjeg doma, BSK-om i Bedemom… U slučaju subotnjeg trijumfa, bile bi to utakmice u kojima bi Osječani možda opet mogli zasjesti na sam vrh prvenstvene ljestvice.