U dvorani Jug bilo je vrlo zanimljivo, a okupio se veliki broj polaznika Otvorene škole nogometa.

Dječaci iz Otvorene škole nogometa našeg prvoligaša redovito treniraju utorkom i četvrtom u večernjim terminima i to po skupinama. Prva skupina na trening dolazi u sportsku dvoranu Jug od 18,30 sati, druga u 19,45, a treća je na stadionu u Gradskom vrtu gdje se na teren izlazi u 19 sati. U povodu Međunarodnog dana djece, 20. studenoga, NK Osijek je odlučio sa svojim najmlađim članovima obilježiti taj važan datum, pa su na trening u dvoranu Jug došli naši prvotimci Marijan Antolović, Benedik Mioč, Andrej Lukić i Alen Grgić, kao i igrači naše druge momčadi Luka Marin, Filip Lišnić, Ivan Ikić i Tomislav Soldić.

Pozdrav djeci diljem Hrvatske!

Cilj nam je bio ukazati polaznicima Otvorene škole, kao i njihovim roditeljima, okupljenima na tribini, prvenstveno na značaj bavljenja sportom, ali i mališanima na osjećaj pripadnosti Klubu u kojem provode dio svoga vremena, ne samo trenirajući, nego i igrajući se i zabavljajući.

Naši su im volonteri, dakako u suradnji s klupskim trenerima, osmislili zanimljive igre s loptom, a dječacima je bilo najljepše što su im neke neke nogometne poteze i trikove pokazali igrači Osijeka za koje navijaju s tribina i gledaju ih na malim ekranima. Druženje nije moglo proći bez Bobija, maskote sponzora naše Škole nogometa. Na kraju je uslijedilo i zajedničko fotografiranje, uz pozdravnu poruku djeci diljem Hrvatske!