Osijeku II u goste stiže vodeća momčad na tablici, Bedem iz Ivankova, a igra se u nedjelju u 13,30 sati.

Posljednju utakmicu u prvom dijelu sezone u nedjelju, 26. studenoga, odigrat će momčad Osijeka II koja se natječe među trećeligašima u istočnoj skupini. Osječanima slijedi još jedan derbi, ovaj puta na domaćem terenu protiv trenutno vodećeg Bedema iz Ivankova. U prošlom kolu Bijelo-plavi su gostovali kod BSK-a u Bijelom Brdu gdje su poraženi 1:0, iako ni u kojem slučaju nisu bili u podređenom položaju…

Naprotiv, velikim dijelom utakmice imali smo dominaciju na teškom terenu, protiv vrlo motiviranog protivnika. Nažalost, niti jednu od svojih prilika nismo uspjeli pretvoriti u pogodak koji bi nam omogućio pozitivan rezultat, kojega smo po svemu zaslužili. Pokazalo se da smo zakinuti i za nedosuđeni jedanaesterac, ali dobro, ne vrijedi nam kukati, sada smo u potpunosti posvećeni novom susretu koji nam ponovno donosi suparnika iz samoga vrha ljestvice, rekao je trener Osijeka II Dino Skender.

Protivnik zaslužuje respekt

U nedjelju naš trećeligaš želi pobjedu s kojom bi zadržao bodovni priključak s vodećima za proljetni nastavak sezone.

Nismo si postavljali nikakve imperative, ali je sportski motiv uvijek takav da pokušamo ostvariti što veći bodovni učinak, odnosno što bolji plasman. U tom kontekstu dočekujemo i goste iz Ivankova koji su momčad s „glavom i repom“ što uostalom pokazuju, posebice u ovoj seriji od zadnja četiri nastupa u kojima su ostvarili sve pobjede. To znači da ćemo morati biti na visokoj razini, odlučni i kvalitetni u svakom pogledu, da bismo osvojili sva tri boda, zaključio je kormilar Osijeka II.