Seniorsko finale bilo je vrlo zanimljivo, a u pobjedničkim redovima zablistao je mladi Lazarević.

Caffeteria Sjenjak Salasport.hr pobjednik je tradicionalnog malonogometnog turnira „Zimko uz Osječko“ koji je u subotu kasno navečer završen u dvorani Zrinjevac. Sjenjak je obranio naslov nakon što je u finalu svladao trostrukog uzastopnog finalista, ekipu DGO rezultatom 4:3. Bila je to vrlo zanimljiva utakmica pred ispunjenim tribinama, a na kraju je vjerojatno i presudnu ulogu imao najbolji mladi igrač futsala iz susjedne Srbije, Jovan Lazarević  (trenutno član MNK Maribor) koji je svojim sjajnim potezima oduševio publiku te uz dva postignuta pogotka vodio Caffeteriju prema trijumfu.

Lazarević je proglašen i najboljim igračem završnice „Zimka“, a i preostala dva pojedinačna priznanja pripala su članovima pobjedničke momčadi.Josip Jurić je bio najučinkovitiji strijelac (dvaput je zabio u finalu), a Željko Konrad najbojli vratar. U susretu za treće mjesto Caffe bar Ilok je u šestercima bio bolji od Kroko tradea rezultatom 6:4 (1:1).

Pobjednicima novčana nagrada od 20.000 kuna

Prvoplasiranoj ekipi u seniorskoj konkurenciji pripala je novčana nagrada od 20.000 kuna, drugoplasirana je osvojila 7.000, trećeplasirana 3.000 i četvrtoplasirana iznos od 1.000 kuna. Među veteranima je najbolja bila AB Skripta koja je u finalu svladala Pizzeriju Oliva s 3:0 i osvojila 6.000 kuna, dok je poraženi finalist zaslužio upola manji iznos.

U najmlađoj kategoriji U-9 slavio je Bela Sport pobjedom nad Megatronom od 1:0, u uzrastu U-11 najbolji je bio Cipelino koji je pobijedio VU 1991 s 2:0, dok je u konkurenciji U-13  najviše uspjeha imala Mursa trans minimalnom pobjedom nad CB Tvrtko od 1:0. U kategoriji U-15 Građ. Hebron je uvjerljivo svladao Vulco Automax sa 6:1, dok je Pizzeria Oliva među ekipama u U-17 bila u finalu bolja od Caffe bara Ma Lu preciznijim izvođenjem šesteraca 5:4 (0:0).