Stručni stožer će podijeliti igrače u dvije momčadi, a u sudačku ulogu nakratko će se opet vratiti „tehniko“ Hrvoje Barišić.

Četvrtog dana priprema u Velikoj (subota) nogometaši Osijeka međusobno će odmjeriti snage na stadionu NK Papuk. Trener Zoran Zekić sa svojim će suradnicima igrače podijeliti u dvije momčadi, a sudačku ulogu preuzet će, dakako, bivši prvoligaški sudac i sadašnji team manager i „tehniko“ osječkog prvoligaša Hrvoje Barišić.

Bit će to prilika da stručni stožer provjeri trenutne mogućnosti svakog igrača, nakon uvodnih treninga koji su bili uistinu raznovrsni i na kojima se najviše radilo na taktičkim detaljima u igri, pa se nijednog trenutka na terenu nije bilo bez lopte…

Ispravljanje uočenih nedostataka

Jasno je da Zekić nastoji korigirati određene nedostatke koji su pojavljivali tijekom jesenskom dijela sezone, a koje je stožer detaljno analizirao tijekom zimske stanke kako kako bi se za vrijeme priprema ispravljale pogreške i nadograđivala igra u cjelini. To se posebno odnosi na brži i okomitiji protok lopte na suparničkom dijelu terena, budući da je bilo poteškoća kada bi se protivnik sa svim svojim igračima povukao iza lopte, što je onda teško probiti. Upravo se na tome ponajprije inzistira na treninzima u Velikoj.

Dodajmo na kraju da subotniji međusobni ogled Bijelo-plavih počinje u 13,30 sati.