Na stadionu NK Papuk Osijek će u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Krupe iz BiH.

Bijelo-plava ekspedicija doputovala je u stotinjak kilometara udaljenu Veliku gdje će u subotu od 13 sati odigrati prijateljsku međunarodnu utakmicu protiv BiH premierligaša Krupe. Prethodno je trener Osječana Zoran Zekić za petak predvidio i trening na stadionu NK Papuk, na kojem su naši nogometaši odradili i uvodnih sedam dana zimskih priprema tijekom siječnja ove godine.

Na put su krenuli svi igrači koji su na raspolaganju stručnom stožeru, uključujući i oporavljenike Matea Baraća i Domagoja Pušića, a odsutan je jedino albanski reprezentativac Eros Grezda. On je s kolegama iz nacionalne momčadi u iščekivanju prijateljskog ogleda sa selekcijom Norveške koji je na rasporedu 26. ožujka u Elbasanu.

Nema više snijega u Velikoj

Osječane je u Požeštini dočekalo sunce, snijeg se ovdje otopio, a nema ga niti na travnjaku veličkoga stadiona. Ako ne bude novih oborina, teren bi trebao biti u dobrom stanju, za što će se sigurno pobrinuti i uvijek susretljivi domaćini u NK Papuk i Općini Velika koji vrijedno rade na njegovu održavanju.

Zekić je najavio kako će pružiti priliku i onim igračima koji su do sada, u drugom dijelu sezone, imali manju minutažu ili još nisu zaigrali. Imajući u vidu i da je Krupa dobro plasirana u državnom prvenstvu naših susjeda, za očekivati je dobru provjeru za obje momčadi.