Osječki su košarkaši poraženi od Šibenika na domaćem parketu rezultatom 71:73.

Futsal klub Osijek Kelme doživio je očekivani poraz u 19. kolu Prvenstva Hrvatske, budući da je u Zrinjevcu gostovala vodeća momčad na tablici, Split Tommy. Rezultat je bio 0:4, a Osječani su unatoč porazu ostali među šest najboljih prvoligaša koji su trenutno najbliži plasmanu u doigravanje za prvaka.

Domaći su poraz doživjeli i košarkaši Vrijednosnica Osijek koji su u ponedjeljak igrali protiv Šibenika. Rezultat je bio 71:73, a „Brokeri“ su propustili realizirati posljednji napad u kojem su mogli izboriti barem produžetke. Naš je prvoligaš zadržao osmu poziciju na tablici s istim bodovnim učinkom kao i Hermes Analitica koja je stepenicu niže.

Završena sezona za stolnotenisače

Sezona je završila za stolnotenisače Vodovod Osijeka koji su izgubili i drugu polufinalnu utakmicu play-offa za prvaka Hrvatske, protiv Libertas Marinkolora. I u Dubrovniku je bilo 4:2 za „Piture“ čime je ponovljen rezultat osječkoga dvoboja.

Pobjede su za Osječane ostvarili Vjekoslav Zovko i par Zovko-Dragan Knežević, dok je presudni bod domaćinu donio Tomislav Japec koji je tijesno svladao Zovka s 3-2 u setovima. Dubrovčani će u finalu igrati s varaždinskim Starrom koji je u oba polufinalna dvoboja bio bolji od Pule.