Posebno im se svidjela atmosfera na stadionu, pa su sretni što su baš u subotu bili u Gradskom vrtu.

Na utakmici s Lokomotivom s igračima obje momčadi na teren su izašla djeca iz Škole nogometa NK Sveti Đurađ. Njih 25 je bilo oduševljeno atmosferom u Gradskom vrtu i baš su bili sretni što im se poklopilo da dođu na osječki stadion na završnicu proslave rođendana „Kohorte“.

Od njihovog voditelja Zvonimira Kudrića smo mogli čuti kako su dječaci bili toliko uzbuđeni da su u povratku cijelo vrijeme prepričavali doživljaje prije, za vrijeme i nakon susreta. Sve im je bilo prekrasno, a jedino im je na kraju bilo žao što rezultat nije bio bolji za Bijelo-plave…

Gosti u svim svojim utakmicama

Inače, NK Sveti Đurađ se natječe u Ligi NS Donji Miholjac u najnižem stupnju natjecanja. Zbog poplave i nastale štete u rujnu 2014. momčad sve svoje domaće utakmice već godinama igra na terenu u Podgajcima Podravskim.

Radovi na obnovi klupskih prostorija u njihovom mjestu odvijaju se prilično sporo, ali su igrači i ljudi u klubu strpljivi i nadaju se kako neće morati baš predugo čekati povratak u svoj nogometni dom. I mi u NK Osijek im to od srca želimo!