Prvo mjesto osvojila je ekipa Ort/trauma koja je u finalu bila bolja od Kardijalne kirurgije s 2:0.

Zanimljivo je bilo u dvorani Jug gdje je je odigran 21. malonogometni turnir Kliničkog bolničkog centra Osijek pod nazivom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“. Sudjelovalo je 12 ekipa koje su bile podijeljene u četiri skupine, a pobjednici su izborili plasman u polufinale. Zavod za ortopediju i traumatologiju boljim je izvođenjem „sedmeraca“ svladao Radiologiju nakon što je prethodno rezultat bio neriješen 2:2.

U drugom polufinalnom dvoboju Kardijalna kirurgija pobijedila je Transfuziju s 3:1. U finalu je slavila Ort/trauma s 2:0 i tako osvojila pokal. Za najboljeg igrača turnira izabran je Tomislav Brzaj, dok je najuspješniji vratar bio Ivan Mikulić, obojica iz pobjedničke momčadi. Njima je zamjenik ravnatelja osječkog KBC-a dr. Vlatko Kopić, uz prigodne statue uručio i dres NK Osijek, koji je bio i donator za ovu prigodu.

Finalistima ulaznice za utakmicu

Finalisti su nagrađeni ulaznicama za utakmicu Hrvatska – Senegal u Gradskom vrtu. Organizatori su na kraju iskazali zadovoljstvo, što je u njihovo ime potvrdio Goran Đapić:

U ime svih koji su sudjelovali u organizaciji, želio bih se zahvaliti svim sudionicima na fair i korektnoj igri, kao i svim donatorima na potpori. Nastavili smo lijepu tradiciju, a kako se ovaj puta okupio veći broj ljudi, za sljedeću godinu vjerujemo da ćemo samu organizaciju izdignuti na još višu razinu. Bilo je lijepo i svakako se već sada veselimo novom druženju dogodine.