Za razliku od gostovanja u Kišinjevu, stručnom stožeru će na raspolaganju ovaj puta biti i napadač Henty.

Nogometaši Osijeka pripremu za uzvratni ogled prvog kvalifikacijskog kruga Europske lige s moldavskim Petrocubom započeli su praktički odmah po povratku iz Kišinjeva, dakle još u petak. Subotnji trening bio je uobičajenog intenziteta u natjecateljskom ritmu rada, a nedjelja je bila slobodna i svi su je iskoristili za gledanje finala Svjetskog prvenstva i bodrenje naše nacionalne momčadi.

U ponedjeljak je Zoran Zekić predvidio dva treninga, jedan u prijepodnevnom, drugi u večernjem terminu, a dan prije utakmice Osječani će već po običaju potpuni mir i koncentraciju potražiti u karanteni.

Grgić još mora pričekati

Što se tiče stanja u svlačionici, u odnosu na prvi dvoboj na stadionu FC Zimbru, stručni stožer će na raspolaganju imati napadača Hentyja koji nije putovao u Kišinjev jer mu Moldavci nisu (na vrijeme) izdali neophodnu vizu.

Grgić je započeo s lakšim treninzima, no na njegov će se povratak u momčad još morati pričekati. I dalje su izvan procesa rada Ejupi i Grezda dok je Barać u međuvremenu postao članom bečkog Rapida.