Mađarski holding Opus Global, koji je između ostalog aktivan u sektorima građevine, energetike, poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma, otkupio je višegodišnje pravo na korištenja imena novog stadiona NK Osijek.

Novi stadion NK Osijek nosit će naziv Opus Arena! Mađarski holding Opus Global, koji je između ostalog aktivan u sektorima građevine, energetike, poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma, otkupio je višegodišnje pravo na korištenja imena novog stadiona NK Osijek.

Opus Arena u Osijeku stadion je koji zadovoljava UEFA-in standard 4 kategorije, ima 13.005 natkrivenih sjedećih mjesta, 454 VIP mjesta, devet Sky Boxseva i jedini je potpuno natkriveni stadion u Hrvatskoj. Prilikom izgradnje vodilo se računa da zadovolji sve potrebe koje danas zahtjeva organizacija nogometne utakmice na najvišoj razini. Osim za nogomet, stadion može biti u funkciji i raznih drugih događanja poput konferencija, izložbi, prezentacija i raznih drugih događaja.

Logo Opus Globala i Opus Arene, posebno dizajniran za novi stadion, bit će uklopljen u unutarnje i vanjsko brendiranje novog stadiona. Prva službena utakmica na Opus Areni bit će odigrana 22. srpnja 2023. godine u 21 sat između Osijeka i Slaven Belupa u 1. kolu SuperSport HNL-a.