U 120 minuta igre bilo je neriješeno 1:1, a pogodak za bijelo-plave postigao je Lesjak. S bijele točke promašili su Škorić i Šarić.

Nogometaši Osijeka ispali su iz Kupa Hrvatske i to porazom na jedanaesterce u gostima kod Slaven Belupa. U 120 minuta igre rezultat je bio izjednačen 1:1, da bi u izvođenju „penala“ domaćin bio puno precizniji i na kraju slavio s 5:2. Inače, domaćin  je imao više od igre u prvih 45 minuta u kojima je stvorio i tri stopostotne šanse preko Savića, Ejupija i Ozobića koji je iz slobodnog udaraca pogodio i vratnicu.

Početkom nastavka, praktički u prvom naletu ka suparničkim vratima za 1:0 zabio je Savić nakon što je Štiglec prethodno uzdrmao gredu, a lopta se odbila do Savića koji je sa pet metara pogodio praznu mrežu.

Osječani su imali sjajnu prigodu za izjednačenje preko Špoljarića, a onda je u 63. minuti uslijedilo izjednačenje. Šarić je ubacio iz prekida, Grgić glavom prebacio loptu za Lesjaka koji je praktički s gol-linije ubacio loptu u mrežu. Koju minutu kasnije gosti su tražili kazneni udarac nakon što je pucao Lesjak, a lopta pogodila Međimoreca u ruku, no sudac Mihalj nije pokazao na bijelu točku.

Osijek je nekako izgledao sigurnije do istjeka 90.minute, a onda je u posljednjim sekundama zbog dva žuta kartona isključen Perošević.  Izdržali su bijelo-plavi i s igračem manje na terenu i dodatnih pola sata igre, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Ejupi, Ozobić, Crepulja i Paracki bili su precizni u domaćoj momčadi, dok je kod gostiju mrežu pogodio jedino Lukić.  Škorićev udarac zaustavila je vratnica, a Šarić je pucao visoko iznad grede.