Kristijan je protiv Rudeša baš bio pravi jocker s klupe, budući da je postigao dva pogotka odmah po ulasku u igru.

Rudeš je prvi došao do prednosti pred svojom publikom, golom visokog stopera Mrčele u 11. minuti, nakon ubačaja iz kuta. Osijek je izjednačio lijepim pogotkom Pušića u 35., da bismo u nastavku svjedočili preokretu. Čim je ušao s klupe, doslovno u prvim kontaktima s loptom, Lovrić je zabio u 56. i 58. minuti. Domaćinu je nadu vratio ponovno Mrčela novim zgoditkom glavom, ali više od toga Plavi nisu uspjeli napraviti u samoj završnici utakmice.

Znali smo što nas ovdje čeka, ipak je ovo njihov dom, teren i na kojem treniraju. Malo je, doduše, manji nego u Kranjčevićevoj s tim da je travnjak puno bolji. Nismo se dobro adaptirali na početku utakmice, stvarali su nam probleme iz prekida. Uporno ponavljamo da nam se to ne smije događati, ali se opet ponovilo dva puta danas. Kod jednog sam i ja „zaspao“, ali sva sreća i nije nas kaznilo jer su takvi dvoboji u kojima su unaprijed upisani bodovi nekako i najteži, rekao je naš dvostruki strijelac Kristijan Lovrić.

Pogodio čim je ušao s klupe

Posebno je lijep bio Kikijev gol iz „slobodnjaka“ s 20-ak metara kada se lopta odbila od desne vratnice i završila u suprotnoj maloj mrežici. Dogodilo se to odmah nakon što je ušao s klupe.

Trener je vikao da suigrači sačekaju i ostave taj slobodnjak meni. Srećom pa sam pogodio, no bitnija od toga su tri boda jer znamo kakvu borbu vodimo za mjesto u Europi koja nam je svima cilj. Kod drugog gola mi je Guedes odigrao loptu kao „na tacni“, nije mogao bolje. Svaka mu čast kao i svim drugim dečkima jer smo uzeli tri važna boda. Idemo dalje, trebamo nastaviti pobjeđivati. Mi smo Osijek i svugdje moramo ići na pobjedu. Do sada nismo pokazali sve što moramo i možemo, ali ovi dečki to žele i nadam se da ćemo stvarno ispuniti očekivanja.