Najuvjerljiviji trijumf u Vinkovcima Osijek je ostvario početkom studenoga 2008. godine.

Nisu bile rijetke pobjede Bijelo-plavih na gostovanju kod Cibalije u gradu na obalama Bosuta. Najuvjerljivija je bila ona u sezoni 2008/2009. kada su Osječani u Vinkovcima slavili s uvjerljivih 3:0. Vodeći je pogodak postigao Ivo Smoje na početku susreta, da bi u drugom dijelu pobjedu gostiju s dva lijepa pogotka potvrdio Josip Barišić.

Osijek je u tom ogledu nastupio u sastavu: Skender, J. Pranjić (Višević), Vida, I. Smoje, Luiz, Knežević, Lončarević, Todorčev, Jugović (M. Vlaović), J. Barišić i Miličević (Primorac). Trener je bio Tomislav Steinbrückner, dok je Vinkovčane vodio Srećko Lušić.

Dvaput s bijele točke

Posljednju prvenstvenu utakmicu Cibalia i Osijek u Vinkovcima su odigrali sredinom veljače 2013. godine. Vinkovačka je momčad u tom susretu slavila s 2:0, a oba je pogotka postigla iz kaznenih udaraca i to preko Mazalovića. Kormilar Bijelo-plavih bio je Stanko Mršić koji je sve do prošloga kola u ovoj sezoni vodio Cibaliju.

Za Osječane su igrali: Mikulić, Ibriks, Lešković, Smoje, Vrgoč, Kurtović, Pušić, J. Mišić (Mandić), Kvržić (Bagić), Pongračić (Lukić) i Perošević. Na kraju te natjecateljske godine Cibalia je napustila prvoligašku konkurenciju.