Riječ je o nastavku ulaganja u nadogradnju i modernizaciju postojećeg stanja stadionske infrastrukture.

U nastojanju da omogući što bolje i kvalitetnije uvjete za rad novinara i snimatelja, konkretno za praćenje svih press konferencija u našem prvoligašu, NK Osijek je prvo uredio prostorije za novinare i njihove aktivnosti, a neposredno uoči derbija s Rijekom je instalirana i nova tehnička oprema u press centru. Riječ je o implementiranom sustavu koji omogućuje jednostavnije praćenje pressica, odnosno tonski kvalitetnija izvješća za TV i radijske postaje, ali i za sve one koji izravno, putem live streama, prate naša medijska događanja. 

 O svemu će se povesti računa

Također, za televizijske snimatelje, odnosno kamermane napravljeni su posebni podesti kako bi i oni lakše i bez ikakvih smetnji obavili svoj dio posla. U svakom slučaju, „inovacije“ su dobro došle i korisne, za one kojima su prvenstveno namijenjene…

Nadograđujemo ono što možemo na našem stadionu, ne samo kozmetički, nego reagiramo tamo gdje je to nužno, u konačnici i moguće. Postavili smo novi semafor, vjerujem da su ljudi primjetili kako je i razglas puno bolji nego prije, a mijenjali smo i poboljšavali neke stvari u VIP-u i press salonu. Za neka velika ulaganja sada nema ni potrebe, zapravo ni smisla jer je poznato kako planiramo izgradnju novog stadiona, kada ćemo o svemu povesti računa. No, neke preinake smo napravili i u postojećim okolnostima, što će nam dobro doći i kada nam u Osijeku bude ponovno zaigrala i reprezentacija Hrvatske, a to uvijek zahtjeva određene standarde, rekao je klupski direktor Igor Galić.