Naš je trećeligaš došao do novih bodova, pobjedom u Donjem gradu protiv Vukovara ’91 rezultatom 4:0.

I treću uzastopnu pobjedu i to vrlo uvjerljivu ostvarili su nogometaši Osijeka II u drugom dijelu sezone  Treće HNL Istok. Na stadionu Olimpije u Donjem gradu Osječani su bili u svemu bolji od Vukovara ’91 i na kraju zasluženo slavili sa 4:0. Pitanje pobjednika praktički je bilo riješeno već u prvom poluvremenu u kojem su Bijelo-plavi uspjeli steći dva gola prednosti.

Prvo je u 16. minuti Pilj dobro izveo slobodan udarac s 23-24 metra, a lopta je završila u desnom donjem kutu protivničkog vratara. Uoči odlaska na odmor, u 41. minuti, za 2:0 strijelac je bio Llanos. U lijepoj akciji prethodno su sudjelovali Pilj i Hudeček koji je fino odigrao povratnu loptu na nekih 7 metara od Anića koji je bio nemoćan.

Llanos dvostruki strijelac

Već je tada svima bilo jasno da će bodovi sigurno pripasti učenicima Dine Skendera. Oni su svoju kvalitetu i nadmoć potvrdili i tijekom nastavka susretu u kojem su također dominirali. U 57. minuti vidjeli smo i treći pogodak. Juranović je idealno dubinskom loptom asistirao Llanosu koji je izmaknuo vukovarskoj obrani i bez problema još jednom pogodio mrežu. Za konačnih 4:0 pobrinuo se Durdov koji je zabio glavom nakon preciznog ubačaja Pongračića.

Za Osijek II su igrali: Kukić, Lončar, Ćosić, Hudeček, Talys, Žaper, Jakšić, Pilj (od 64. Filipović), Llanos (od 70. Durdov), Juranović (od 70. Pongračić) i Šimičić.

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link