Osijek II putuje na ogled s Varteksom nakon tri uzastopne pobjede, dok „krojači“ imaju samo bod u ovoj polusezoni.

U Trećoj HNL Istok slijede utakmice 19. kola. Momčad Osijeka II koja predvodi trećeligašku karavanu u subotu gostuje kod Varteksa u Varaždinu. Bit će to četvrti susret Bijelo-plavi u borbi za bodove u proljetnom nastavku sezone, svakako i prigoda za nastavak pobjedničkog niza, budući da se sastaju lider i „fenjeraš“ na tablici.

Osječani su prvi s 35 osvojenih bodova, dok su Varaždinci na samome začelju i imaju skromnih 13 bodova. Za razliku od Skenderovih izabranika koji su sve tri utakmice ove polusezone riješili u svoju korist, Varteks je od mogućih devet osvojio samo jedan bod i to u domaćem ogledu s Vukovarom. 

Sve je na strani Osječana

Imajući u vidu sve parametre koji se tiču ne samo trenutnog plasmana, nego i kvalitete obje momčadi, pa i njihovih individualaca, potpuno je jasno da je Osijek II u svemu u prednosti. Odnosi se to i na formu koju prezentiraju jedni i drugi, no znamo da to ne mora biti presudno. Stoga ne čudi da i trener našeg trećeligaša Dino Skender poziva na oprez i ne pada mu napamet podcjenjivati „krojače“.

Još je upitno s kojim će sastavom Osječani istrčati na stadionu Slobode jer je moguće da neki igrači dan ranije participiraju i u najboljoj momčadi našega prvoligaša u ogledu sa Slaven Belupom… Dobra je vijest da nema kartoniranih, ni onih koji su se proteklih dana požalili na ozljede. Izvan stroja su od ranije Lišnić, Čikvar i Marin.

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link