Uoči odlaska na mini pripreme u Felcsut, prva momčad Bijelo-plavih obišla je novi stadion i trening kamp koji će im uskoro postati svakodnevni dom.

Prva momčad Bijelo-plavih u srijedu je odradila trening u Gradskom vrtu pa otputovala na četverodnevne mini-pripreme u Felcsut. Po polasku iz Gradskog vrta stručni stožer na čelu s trenerom Borimirom Perkovićem i igrači s kapetanom Mihaelom Žaperom  prvi put su obišli novi stadion i trening kamp NK Osijek. Igrači su prošli kroz prostore koji će im uskoro postati svakodnevnica, vidjeli stadion i pomoćne terene, upoznali se s njima najbitnijim detaljima od prostranih svlačionica i teretane, do svih onih sadržaja koji uvjete za treniranje čine vrhunskima.

Igrači i stožer su obišli sve najznačajnije dijelove stadiona i trening kampa, prošli sve etaže i na neki način ovom posjetom počeli pripremu za skoro preseljenje. Kada će se ono dogoditi? U ovom trenutku točan datum nije definiran, ovih dana se sije trava na glavnom i pomoćnom terenu s hibridnom podlogom što znači da se idućih šest do osam tjedana neće moći koristiti. U svakom slučaju nema dvojbe da svi jedva čekaju preseljenje u novi dom kojim su sazidani temelji za neke nove uspjehe našeg prvoligaša.