Radno vrijeme Ticket pointa bit će od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati i u nedjelju, na dan utakmice, od 10 do 18.30 sati.

U ponedjeljak 26. veljače na Ticket pointu stadiona Opus Arena počet će prodaja ulaznica za utakmicu 25. kola SuperSport HNL-a NK Osijek – GNK Dinamo koja je na rasporedu u nedjelju 3. ožujka u 17.30 sati. Radno vrijeme Ticket pointa bit će od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati i u nedjelju, na dan utakmice, od 10 do 18.30 sati.  Također, na dan utakmice 3. ožujka bit će moguće učlanjenje u NK Osijek u radnom vremenu Ticket pointa.

Važna obavijest:

Ulazak na stadion u obilježjima gostujućeg kluba bit će dopušten samo na gostujući sektor SJEVER B4 gdje se nalaze navijači GNK Dinama.

Uvjeti prodaje:

  • Prodaja ulaznica bit će omogućena isključivo osobama koje posjeduju važeće NK Osijek Članstvo za sezonu 2023./2024., uz napomenu da se za kupovinu ulaznica za nadolazeću utakmicu u obzir uzimaju Članstva koja su registrirana u sustav zaključno s 25. 2. 2024., do 14:00h.
  • Aktivni Član koji ispunjava navedene uvjete može kupiti maksimalno 5 ulaznica, uz napomenu da ostale 4 osobe za koje kupuje ulaznice NE MORAJU biti članovi NK Osijek.
  • Aktivni Član ako posjeduje godišnju/polugodišnju ulaznicu koja mu osigurava mjesto sjedenja za nadolazeću utakmicu može kupiti maksimalno 5 ulaznica za druge osobe uz predočenje svoje važeće članske iskaznice i osobnog dokumenta kako bi se potvrdio identitet člana.
  • Kupovina ulaznica za druge osobe moguća je isključivo uz presliku osobne iskaznice osobe za koju se kupuje ulaznica ili posjedovanje svih potrebnih osobnih podataka za kupovinu ulaznice (ime i prezime, datum rođenja, OIB, kontakt telefon).

    • Sve informacije o članstvu možete pronaći ovdje.
    • Često postavljana pitanja za pojedinačne ulaznice možete pronaći ovdje.
    • Pravilnik o općim uvjetima kupovine i korištenja ulaznica i polugodišnjih ulaznica - pretplata NK Osijek s.d.d. za proljetni dio natjecateljske sezone 2023/2024. možete pronaći ovdje.
    • Pravilnik o općim uvjetima članstva NK Osijek s.d.d. za sezonu 2023/24. možete pronaći ovdje.
    • Sve dodatne informacije i upiti mogu se dobiti na tickets@nk-osijek.hr, a za sve eventualne promjene javnost ćemo informirati putem službene NK Osijek web stranice.