Pioniri i Kadeti remizirali protiv Sesvećana u posljednjem kolu prvog dijela Prve HNL za mladež.

Završeno je natjecanje u jesenskoj polusezoni Prve HNL za mladež i to utakmicama našeg prvoligaša protiv Sesveta u Gradskom vrtu. Pioniri su igrali neriješeno 1:1 uz pogodak Ušćebrke, a isti je rezultat bio i u ogledu kadetskih momčadi. Strijelac za Osijek u tom je susretu bio A. Stupar.

Na kraju prvog dijela Prvenstva naši Pioniri zauzimaju deseto mjesto s 22 osvojena boda u 17 odigranih kola, dok nam Kadeti trenutno drže devetu poziciju s 20 bodova na svom kontu. Kadeti II su odigrali zaostalu utakmicu u gostima kod Hypo limač kluba Akademije Krpan/Babić, a rezultat je bio neriješen 1:1 (gol je postigao Kraljević). Zaostatak su odradili i Juniori II na istom gostovanju, također uz neriješen ishod 2:2 (Lišnić i Magdić).

Gagulićevih šest pogodaka

Imali smo proteklog tjedna i tri prijateljska ogleda s novosadskom Vojvodinom. Generacija 2005. poražena je sa 1:4 (Barić), u susretu momčadi 2006. godišta Novosađani su bili bolji s 5:0, ali je zato pobjedu ostvarila osječka generacija 2007. i to rezultatom 3:0 (Majdenić 2 i Grgić). Pretpočetnici rođeni 2008. sudjelovali su na turniru u Virovotici gdje su osvojili drugo mjesto.

U skupini su pobijedili Slatinu s 9:0 (Gagulić i Korman po 3, Ižaković, Pejić i Bertić po 1), zatim i Viroviticu sa 4:1 (Gagulić 2, Korman i Pejić po 1), a potom su poraženi od Slaven Belupa 0:1. Naši su dječaci u polufinalu svladali Dinamo s 3:1 (Gagulić, Ižaković i Matković), da bi u završnom dvoboju za prvo mjesto još jednom bili poraženi od vršnjaka iz Koprivnice, ovaj puta rezultatom 0:2.