Dva su Djeda Božićnjaka stigla među naše brojne mališane iz Otvorene škole i podijelila im blagdanske poklone.

Nogometni klub Osijek tjedan dana prije Božića pripremio je ugodno iznenađenje svojim najmlađim članovima, polaznicima Otvorene škole. Njih je gotovo stotinjak u dvorani Gradski vrt u nedjelju primilo blagdanske poklone iz ruku dvojice Djedova Božićnjaka koji su se pojavili u prigodnim bijelo-plavim kostimima, s velikim i punim vrećama za naše razdragane mališane.

Poklone su dobili svi dječaci koji su tijekom jeseni redovito dolazili na treninge, najmlađi među njima su 2011., a najstariji 2006.godište. Mali su se nogometaši zabavili uz žonglera Rafaela Spajića koji im je pokazao brojne trikove s loptom te zaigrao s njima na male golove, što su oni oduševljeno prihvatili.

Nakon srijede – odmor do 1. veljače

Naravno da nisu izostali ni slatkiši, sve ono što djeca vole u takvim prilikama, a svi su se, dakako, fotografirali s našim  neumornim Djedovima kojima su povjeravali i svoje najveće želje uoči Božića...

Bilo je zaista lijepo, a vidjeli ste i kako su djeca reagirala. Bio je to pravi bijelo-plavi dan u kojem smo svi mogli uživati. Hvala roditeljima i svima ostalima koji su došli sa svojim malim nogometašima u dvoranu i drago mi je što je i njima bilo lijepo, baš kao i svima nama koji vodimo brigu o njihovoj djeci u Otvorenoj školi. Dodao bih da posljednji trening u ovoj godini imamo u srijedu, 21. prosinca, od 17,30 sati, također u dvorani Gradski vrt, a onda ćemo imati stanku do 1. veljače, rekao nam je voditelj Škole nogometa NK Osijek, Miroslav Žitnjak.

Poziv i dalje vrijedi

Zainteresirani roditelji koji žele da im djeca treniraju u Otvorenoj školi i dalje se mogu svakodnevno javiti u klupske prostorije, trenerima mlađih kategorija Bijelo-plavih od kojih će dobiti sve potrebne upute.

Ukratko podsjećamo da su polaznici Škole dužni  plaćati članarinu koja pojedinačno iznosi 200 kuna mjesečno. Godišnji iznos članarine za jednokratno plaćanje je 1.500 kuna. Članarine su oslobođeni polaznici koji su djeca stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, oni kojima su oba roditelja preminula, djeca zatočenih hrvatskih branitelja kao i dječaci čiji roditelji dostave rješenje Centra za socijalni rad o svom slabijem imovinskom stanju.