Pioniri i kadeti NK Osijeka nisu imali uspješan vikend. U Gradskom vrtu je gostovao Zadar, a tek su kadeti uspjeli doći do nekog plijena, odigravši bez pobjednika, odnosno osvojivši bod. Pioniri su doživjeli poraz 0:1.

PIONIRI: Osijek - Zadar 0:1

Pioniri NK Osijeka nisu uspjeli dodatno oploditi velika tri boda, s kojima su se vratili iz Zaprešića. U susretu protiv izravnog konkurenta i susjeda na ljestvici, nisu uspjeli doći do pobjede kojem ti se našli na četvrtom mjestu ljestvice. Zadar je došao do pobjede te mladim bijelo-plavima odmakao na pet bodova prednost. Osijek je nakon ovog susreta na šestom mjestu, s dva boda više od sedmog Zagreba.

U susretu su nastupili Dubrović, Brezinšak, Jahaj, Večerić, Barišić, Bognar, Benić (od 51'. Stupar B.), Brekalo (od 65'. Lozić), Stupar A., Dubravac, Zekan (od 65'. Škorić).

KADETI: Osijek - Zadar 2:2

Nakon što u Zaprešiću nisu vrlo dobru igru uspjeli pretvoriti u tri boda, isto se osječkim kadetima ponovilo i protiv Zadra. A sve je krenulo vrlo dobro, nakon što je Žaper u 14. minuti doveo domaće u vodstvo. Ipak, samo dvije minute kasnije, jedna je neopreznost dovela do kaznenog udarca, iz kojeg je izjednačio Antonio Perica. Novo vodstvo Osijeka došlo je u 25. minuti preko Jakića, ali sve je na početak vratio Gagula početkom drugog dijela. Tako je krajnji rezultat 2:2, a njima nikako ne mogu biti zadovoljni izabranici Gorana Popovića, koji se sad nalaze na petom mjestu, s bodom manje od četvrte Lokomotive te bodom više od idućeg protivnika, vinkovačke Cibalije.

Nastupili su Nevistić, Lišnić, Pilj, Soldić, Lukačević, Čaić, Begić (od 63'. Plazonja), Kasač, Jakić (od 76'. Rebrina), Žaper, Čikvar (od 79'. Marin)