Izabranici Igora Budiše nastavili su domaći pobjednički niz, a ovaj puta su bili bolji od Istre 1961.

Juniori našeg prvoligaša nastavili su uspješnu rezultatsku seriju na domaćem terenu i ostvarili treću uzastopnu pobjedu u Gradskom vrtu. Prošlog su vikenda svladali pulsku Istru 1961. s minimalnih, ali sasvim dovoljnih 1:0, pogotkom Sabolovića. Momčad trenera Igora Budiše probila se na četvrto mjesto na prvenstvenoj ljestvici i sada već u kontinuitetu pobjeđuje, što je svakako potvrda i dobrog rada na treninzima. 

Pioniri su nam u sredini tablice, a iskoristili su prednost domaćeg terena i bili bolji od zagrebačke Lokomotive s uvjerljivih 4:1 (strijelci su bili Lišnić 2, Ivanagić i Ivandić). Istim su rezultatom Kadeti našeg prvoligaša poraženi u dvoboju s vršnjacima iz redova „Lokosa“ (Kuzminski).

Mlađi pioniri 16 puta zatresli mrežu!

Juniori II nisu imali nikakvih problema s Đakovo Croatijom u ogledu Prve KLM, o čemu svjedoči i konačnih 6:0 (Barukčić 2, Crnčan, Dješka, Jakić i Stojanac), a Đakovčane su svladali i Kadeti II rezultatom 5:1 (Cvetković 4, Kraljević). U Drugoj Kvalitetnoj ligi mladeži Pioniri III su bili i više nego uvjerljivi protiv Belišća i pobijedili sa 8:0 (Babić, Jurić i Kuprešak po 2, Gradinac i Tankosić), a dobili su i Valpovku 3:0 (Babić, Jurić i Maganjić).

Najuvjerljiviji trijumf ostvarili su Mlađi pioniri II koji su bili puno nadmoćniji i kvalitetniji od momčadi Belišća i slavili s visokih 16:0 (Pavličić 4, Mažar, Petrović i Vrbanac po 2, Barić, Barišić, Damjanović, Džeko, Herceg i Matković po 1). Ista je generacija iz naše Škole nogometa igrala i protiv Valpova, a rezultat je bio 3:0 (Damjanović 2 i Vrbanac).