U Prvoj kvalitetnoj ligi mladeži sve su momčadi Bijelo-plavih upisale pobjede.

Svoju posljednju ligašku utakmicu u Prvoj HNL za mladež  prošloga su vikenda odigrali Juniori Osijeka. Na gostovanju kod Varaždina  učenici Igora Budiše nisu postigli pogodak, ali ga nisu ni primili, završilo je na kraju neriješeno 0-0. Tim remijem Osječani su zauzeli peto mjesto s ukupno 32 osvojena boda u dvadeset i dva prvenstvena susreta. Pioniri  i  Kadeti  svoje  su ligaške  utakmice igrali isto kao gosti , a protivnik  im je bio  NK Zagreb. Kadetska utakmica je završila bez pogodaka  0-0, dok su  Pioniri poraženi 2-0.

Pioniri  II uvjerljivi protiv Višnjevčana

U Prvoj Kvalitetnoj ligi mladeži  Pioniri II i Mlađi Pioniri II upisali su nove pobjede, ovaj puta na gostovanju  u  Pakracu  kod tamošnjeg Hajduka.  Mlađi Pioniri II su nadigrali svoga protivnika sa 8-0 (Mažar 3, Vrljić 2, Korov, Krivić i Pajić), a  Pioniri II  su svoje vršnjake pobijedili rezultatom 2-0 (Gradinac i Piperković).

Naši  Početnici I  i  Početnici II slavili su u ogledima protiv Višnjevca. Na gostovanju u zapadnom predgrađu Početnici I  porazili su  svoga domaćina sa 7-1 (Grgić 3, Kovačević, Živković i dva autogola Višnjevčana), dok su  Početnici II  bili još efikasniji i ostvarili pobjedu od vrlo uvjerljivih 12-0 (Barić 3, Begović  Majdenić i  Tomić po 2, Jerković, Leko i Rupčić). Prijateljske susrete odigrali su  Predpočetnici 2008  koji su nadigrali momčad  Valpova s 15-0 (Ježić 4, Božić i Gagulić po 3, Beržić, Korman, Slovaček, Mrkonjić i Ižaković), dok su  Predpočetnici 2009  svladali Valpovčane čak sa 18-1 (Sabo 7, Kurtović 4, Matkić  i Ljubojević po 2, Dunđer, Janjić i Skeledžija).

REZULTATI PRVENSTVENIH UTAKMICA

Varaždin - Juniori 0:0

Zagreb - Kadeti 0:0

Zagreb - Pioniri 2:0

Hajduk (P) - Pioniri II 0:2

Hajduk (P)  - Ml.Pioniri II 0:8

Višnjevac  - Početnici I   1:7

Višnjevac  - Početnici II  0:12