Naša je kadetska momčad svladala vršnjake iz Vinkovaca čak s 9:0 i popela se na četvrto mjesto na tablici.

Protekloga vikenda odigrani su susreti 22. kola Prve HNL za mladež, a u Gradskom vrtu je gostovala Cibalia. Pioniri su svoju utakmicu okončali bez pobjednika, dok su Kadeti vršnjake iz Vinkovaca svladali s vrlo uvjerljivih 9:0 (Kuprešak i Pudić po 2, Balunović, Branšteter, Kuzminski, Mikšić i Vuksan).

Ovom pobjedom naša je kadetska momčad došla na četvrtu poziciju na tablici, dok su na samome vrhu izjednačeni Hajduk i Dinamo. U Prvoj kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje Pioniri II su ugostili Vukovar ’91 i slavili sa 4:2 (Avdejev, Krivić, Ledinski i Sinković), a bolji od Vukovarčana bili su i Kadeti II koji su pobijedili rezultatom 5:2 (Lišnić 2, Branšteter, Fingernagl i Prnjak).

Protiv Višnjevčana ukupno 80:0!

Imali smo i četiri međusobna ogleda s mladim Višnjevčanima u kojima su ostvarene vrlo visoke pobjede uz ukupnu gol-razliku 80:0! Mlađi pioniri su svoju utakmicu okončali čak s 23 postignuta pogotka (Pavličić 6, Damjanović 4, Mažar i Trbojević po 3, Barić i Pejić po 2, Matković, Vrbanac i Živković).

Podjednako efikasni bili su i Početnici koji su svoga nedorasloga suparnika svladali s 21:0 (Barić i Grgić po 3, Jukić, Kovačević, Majdenić, Omerović, Puljić i Rupčić po 2, Kolarik, Leko i Tomić). Limači su također bili bolji od Višnjevca uz rezultat 20:0 (Sabo 4, Ljubojević 3, Kovač, N. Kurtović, Marković, Miličić i Posavec po 2, Janjić, D. Kurtović i Turalija). Predpočetnici su ostvarili pobjedu od 16:0 (Mikić 7, Korman 4, Gagulić i Jaman 2 i Kolarević). 

Gagulić postigao sva četiri pogotka

Odigrane su i četiri kontrolne utakmice, a najuvjerljiviji su pritom bili Mlađi pioniri koji su nadigrali Đakovo sa 4:1 (Đurković, Lukadinović, Martić i Žulj). Predpočetnici su bili bolji od Vinkovaca sa 4:2 (sva četiri gola postigao je Gagulić), Limači su remizirali protiv Bilja 2:2 (Momčilović i Tomašević), a neriješeno je bilo i u ogledu Limača II i dječaka iz Bilja koji je završio bez golova.