Riječ je o prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Hrvatske, za igrače rođene 1999. godine i mlađe, a početak je u 14,30 sati.

Na stadionu Olimpije u Donjem gradu prvu polufinalnu utakmicu Kupa Hrvatske ove će srijede, 4. travnja, odigrati juniori Osijeka i zagrebačkog Dinama. Riječ je o igračima rođenima 1999. godine i mlađima, što znači da će Bijelo-plavi u svojim redovima imati i puno prvotimaca iz Osijeka II koji se natječe u seniorskoj konkurenciji i vodeća je momčad Treće HNL Istok. Primjerice, pravo nastupa imaju Barešić, Talys, Jakšić, Magdić, Šutalo, Ilić, Mišković, Bubalo, Soldić, Durdov… Stoga će momčad s klupe voditi Dino Skender. 

Besplatan ulaz na Olimpiji

Osijek i Dinamo ove su sezone jednom igrali u borbi za prvenstvene bodove, kada su Modri u Maksimiru slavili s 2:1, golom iz kaznenog udarca u 88. minuti. Dinamovci su drugi na tablici s 27 osvojenih bodova, dok su Osječani trenutno na petoj poziciji, što ipak nije njihov realan plasman.

Naime, naša momčad ima dvije utakmice manje od Lokomotive koja je s bodom više u četvrtom mjestu, kao i jedan susret zaostatka u odnosu na Dinamo koji za sada ima tri boda prednosti.  Kup-utakmica između Osijeka i Dinama u srijedu počinje u 14,30 sati, a ulaz na Olimpiji će biti besplatan.