Rezultat je bio 1:0 za Bijelo-plave, a pobjedonosni pogodak postigao je Polić u 66. minuti

U Prvoj HNL za pionire naša je momčad svladala Slaven Belupo u Gradskom vrtu s 1:0, a strijelac jedinog i pobjedonosnog pogotka u 66. minuti bio je Polić. Kadeti su protiv Koprivničana poraženi istim rezultatom, također na domaćem terenu, dok su Juniori gostovali kod Intera u Zaprešiću gdje je domaćin slavio sa 4:0.

Pioniri II su u Prvoj KLM Slavonije i Baranje igrali sa Željezničarom u Slavonskom Brodu i slavili s 1:0 (Mikolčić), dok je isti ishod bio u ogledu Kadeta II i domaćina, ali u korist Brođana. Pioniri II su igrali i u Pakracu s Hajdukom i pobijedili 5:1 (Jurkić, Lozić, Mikolčić, Tretinjak i Verhas). Na istom su gostovanju Kadeti II bili bolji od svoga suparnika s 2:1 (Cimerman 2). 

Devet pogodaka Markulina!

Predpočetnici su bili uvjerljivi u gostima kod Đakova kojega su svladali 12:0 (Ižaković 3, Bibić 2, Gagulić 2, Jaman 2, Bertić, Kolarević i Mikić). Đakovčani su bili domaćini i Limačima, a rezultat je bio 0:6 (Ljubojević 2, Sabo 2, N. Kurtović i Tomašević).

Kada je riječ o Drugoj KLM, Mlađi pioniri su nadigrali FEŠK s 9:0 (Barić 2, Džeko 2, Lukadinović 2, Živković 2 i Vrbanac), dok su Početnici vršnjake iz Feričanaca pobijedili 8:0 (Ižaković 2, Kolarević 2, Grgić 2, Korman i Mikić). Odigrana je i jedna prijateljska utakmica u kojoj su Limači II bili bolji od Višnjevca s vrlo visokih 19:0 (Markulin 9, Serdar 3, Bubalo 2, Jaman, Nikšić, Stažić, Tadić i Vuksanović).