Momčad trenera Tomislava Radotića uvjerljivo je dobila Vinkovčane s 3:0, uz pogotke Miškovića (2) i Sušića.

Nastavljeno je natjecanje u Prvoj HNL za mladež. Juniori Osijeka pod vodstvom trenera Tomislava Radotića ugostili su vinkovačku Cibaliju i slavili s 3:0 (Mišković 2 i Sušić), dok su Pioniri i Kadeti odigrali dvoboje s Dinamom u Maksimiru. Učenici Stjepana Vranješa pritom su doživjeli težak poraz od 8:0, dok su izabranici Tomislava Steinbrucknera poraženi s 3:2 (Pudić i Vinogradac) od protivnika kojega su prošle srijede eliminirali iz Kupa Hrvatske. Juniori su nam četvrti u ligaškom natjecanju iza Hajduka, Dinama i Intera, kadetska momčad trenutno zauzima šestu poziciju, dok je pionirska na sedmom mjestu. 

Vrlo učinkoviti u gostima kod Belišća 

U Prvoj KLM Slavonije i Baranje osječki su Predpočetnici svladali Belišćane kao gosti sa 18:0 (Gagulić 6, Jaman 3, Bertić 2, Kolarević 3, Betlehem, Ižaković, Matić, Mrkonjić i Perković), a Limači su na istom gostovanju pobijedili vršnjake iz domaće momčadi sa 17:0 (Ljubojević 4, Posavec 3, Janjić 2, Sabo 2, Dunđer, N. Kurtović, Marković, Skeledžija, Tomašević i Turalija).

Mlađi pioniri su bili uspješni u Našicama gdje su NAŠK svladali rezultatom 11:1 (Pavličić 6, Barišić 2, Antoljak, Damjanović i Herceg), dok su Početnici nadvisili Našičane s 12:0 (Grgić 3, Omerović 2, Rupčić 2, Bilić, Jerković, Jukić, Leko i Majdenić). Odigrana je i jedna kontrolna utakmica u kojoj su Limači II bili bolji od Višnjevca sa 7:3 (Jaman 2, Amidžić, Mikšić, Serdar, Šarčević i Vuksanović).