Prvenstvo kadeta i pioniora danas se nastavlja susretom Marsonie i Osijeka u Slavonskom Brodu, a već za vikend, u Osijeku gostuje momčad Zagreba. Ostatak mlađih selekcija na rasporedu ima čak deset susreta kroz ovaj tjedan, s naglaskom na vikend.

Nakon što su prošla preko dva tjedna od posljednjeg prvenstvenog ogleda, pioniri i kadeti NK Osijeka nastavljaju ligaško natjecanja, i to već danas, kad gostuju u Slavonskom Brodu, kod momčadi Marsonie. Marsonia se nalazi na posljednjem mjestu ljestvice u obje kategorije, a jesenski susreti završili su pobjeda 4:0 i 5:0. Tako da se i danas očekuje puni plijen iz zapadne Slavonije. Susreti počinju u 13 sati.

No, ako je Marsonia naizgled lakši ispit, ono što slijedi za vikend se tako nikako ne može nazvati. U Osijeku gostuje Zagreb, momčad sa jednom od najkvalitetnije ustrojenih nogometnih škola u regiji, što se vidi i po rezultatima. Pioniri Zagreba nalaze se dva boda ispred naših momaka, uz dvije utakmice više, a jesenski susret u "Zagrebellu" završio je 1:1. Kadeti su u jesenskom dijelu poraženo 1:0, a na ljestvici se nalaze sedam bodova iza Zagreba, koji je trenutno na diobi drugog mjesta ljestvice. Njihovi subotnji susreti počinju u 13 sati.

Ostatak selekcija odigrati će čak deset susreta, odnosno jedan je odigran već jučer, kad su mlađi pioniri ugostili Baranju. Ispod teksta vam donosimo raspored tih susreta te mjesta održavanja. Oni svi odlaze na gostovanja.

Slavonski Brod: Marsonija vs Pioniri, srijeda 13h
Slavonski Brod: Marsonija vs Kadeti, srijeda 14.45h
Tordinci: Tordinci vs Početnici, srijeda 18.30h
Josipovac: Josipovac vs Juniori, srijeda 15.30h
Pleternica: Slavija vs Pioniri II, subota 9.45h
Pleternica: Slavija vs Pioniri Mlađi, sub. 11h
Belišće: Belišće vs Početnici, subota 18h
Našice: NAŠK vs Pioniri Mlađi II, nedjelja 10h
Našice: NAŠK vs Pioniri II, nedjelja 11.30h
Vukovar: Vukovar ‘91 vs Kadeti II, nedjelja 9h
Vukovar: Vukovar ‘91 vs Juniori, nedjelja 11h