Vranješovi učenici u finalu su svladali ljubljansku Olimpiju, Grgić je bio najbolji igrač, a Marcić najuspješniji vratar.

Pioniri NK Osijek (igrači rođeni 2003.) pobjednici su međunarodnog turnira „Duško Ožegović“, održanog u Banja Luci. Osječani su odigrali tri utakmice i sve su ih riješili u svoju korist. Prvo su u skupini svladali Rudar iz Kaknja s 2:1 (Novak i Bungić), a potom su bili bolji i od češkog Brna s uvjerljivih 5:1 (Grgić, Bacinger, Moric, Šimičić i Novak). Odmah je uslijedilo finale s pobjednikom druge skupine, ljubljanskom Olimpijom s kojom su Bijelo-plavi odigrali neriješeno 2:2 (Conjar i Moric), pa su o pobjedniku odlučivali jedanaesterci.

U njima je naša momčad bila uspješnija i slavila s 5:4. Imali smo na kraju i dva pojedinačna priznanja. Luka Grgić je proglašen najboljim igračem, dok je Marin Marcić bio najuspješniji vratar turnira. Za Osijek su u Banja Luci igrali: Marcić, Conjar, Šimičić, Grgić, Đordan, Tankosić, Moric, L. Marković, Novak, Mendeš, Polić, Matić, Bungić, Pavlović, Kovačević, Bacinger, M. Marković, Dokić, Pavić i Juraković. U stručnom stožeru bili su treneri Stjepan Vranješ i Tihomir Rudež te fizoterapeut Dino Hribar.

Predpočetnici prvi u Slavonskom Brodu

Predpočetnici (2010. godište) su igrali na turniru u Slavonskom Brodu gdje su opravdali ulogu favorita i osvojili pobjednički pokal. U prvom dvoboju su svladali Gardun Legen s 9:0 (Stažić 3, Barić 3, Jaman, Kičin i Amidžić), uslijedila je pobjeda nad Marsonijom 4:0 (Kičin 2, Tadić i Serdar), potom i protiv Željezničara (također Slavonski Brod) rezultatom 3:1 (Stažić 2 i Kičin).

U četvrtfinalu Osijek je nadigrao ŠN Legen sa 7:0 (Kičin 4, Serdar 2 i Tadić) dok su u polufinalu naši dječaci istim rezultatom bili bolji od Budainke (Stažić 3, Jaman 2, Kičin i Serdar). U finalu su se Osječani još jednom sastali sa Željezničarom kojega su i drugi puta pobijedili, ovaj puta s 3:0 (Kičin 3).