Sloga iz Nove Gradiške bila je domaćin turnira na kojemu su naši dječaci suvereno osvojili pobjednički trofej.

Pioniri NK Osijek pobjednici su turnira kojemu je domaćin bila NK Sloga iz Nove Gradiške. Momčad trenera Vedrana Nikšića pobijedila je sve svoje protivnike, a da pritom u pet odigranih susreta nije primila niti jedan pogodak! Krenuli su pobjedom nad Hrvatskim dragovoljcem od 1:0 (Ivić), zatim je svladana domaća Sloga rezultatom 2:0 (Lozić i Ivić), a uspješni su Bijelo-plavi bili i protiv Gorice 2:0 (Sinković 2).

U polufinalu su naši dječaci nadigrali Marsoniju s uvjerljivih 3:0 (Stanišić, Panić i autogol), a u finalu ih je čekala Lokomotiva. Tu su utakmicu Osječani najbolje odigrali i slavili sa 4:0 (Ivić, Mikolčić, Anić i Krivić). Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Ivić dok je Tin Sajko bio najuspješniji vratar.

Juniori II treći na „Bateku“

Juniori II NK Osijek koje vodi trener Nikša Petrović sudjelovali su na tradicionalnom Memorijalnom turniru „Antun Batinić“ na igralištu Elektre „Kraj Drave“. Prvo su svladali Omladinac iz Petrijevaca s 1:0 (Babić), a potom izgubili od Višnjevca rezultatom 2:0. U susretu za treće mjesto Osijek je pobijedio Elektru sa 4:1 (Vladić, Andronikou, Vinogradac i autogol).  Pobjednik turnira je BSK iz Bijelog Brda koji je u finalu bio bolji od Višnjevca s 3:2.