Tri su već utakmice ovaj tjedan odigrale mlađe selekcije NK Osijeka, nastavivši s uspješnim nizom. Do novih pripremnih pobjeda došle su momčadi pionira II, kadeta te uistinu impresivnih juniora. Ipak, juniori su jednom ipak morali malo zastati te su u četvrtak poraženi od momčadi Višnjevca.

Juniori trenera Miroslava Žitnjaka su ponovno za protivnika odabrali jednu seniorsku momčad, a ovog puta je u Gradskom vrtu gostovao NK Oriolik, iz mjesta Oriovca u Brodsko-posavskoj županiji. I stvari, u ovom susretu odigranom u utorak, nisu dobro krenule za igrače Osijeka, jer su gosti s dva pogotka Milinkovića došli u veliku prednost.

No, ofenzivna igra se isplatila te je na kraju rezultat preokrenut. Pogotke su postigli Rosandić, Žigri, Šafar i Grgić, a posebno je bio impresivan Šafarov pogodak. 

Dvostruki večernji raspored srijede otvorili su kadeti, koji su se sastali s Borcem iz Kneževih Vinograda i slavili rezultatom 2:0. Iako su cijeli susret dominirali i nisu dopustili protivniku pravu priliku za igru, mrežu su zatresli samo Begić i Lekić.

Nakon njih su nastupili pioniri II, koje je po prvi put s klupe vodio Dražen Vidović. Oni su igrali protiv Grafičara i slavili rezultatom 4:1. Po jedan pogodak postigli su Mikšić i Vinogradac, a posebno se iskazao Lozić, koji bi mogao postati pravi nasljednik legendarnog Bakira Beširevića. On je postigao čak dva pogotka iz slobodnog udarca.

Juniori su ipak doživjeli i prvi poraz, od strane seniorske momčadi Višnjeca. Nije to bila ona igra od prije. Duel igra i čvrstina je nedostajala i Višnjevac nakon prodora kroz trojicu igrača Osijeka dolazi u vodstvu. Iz kaznenog udarca dolaze do 2:0, rezultata kojim se odlazi na odmor. U 80. minuti postigli su i pogodak za konačnih 3:0. Strijelci su bili Jakovljević, Domintrek i Repinc.

Aktivnosti se nastavljaju u subotu će juniori odigrati jednu internacionalnu utakmicu. Na pomoćnog terenu Gradskog vrta gostovat će Szentlorinc SE iz Mađarske. Susret je na rasporedu u 10 sati ujutro, a također u subotu od 19h pioniri II će odmjeriti snage protiv Višnjevca.

Nedjelja će donijeti tri susreta. U 9 sati će sve otvoriti kadeti II, susretom protiv vršnjaka iz Višnjevca, odmah nakon njih pioniri igraju protiv Cibalije, kao i kadeti, čiji se susret očekuje za 12 sati.