U svim kategorijama Prve i Druge KNL, naše su momčadi ostvarile uvjerljive pobjede

U svim susretima koje su odigrale mlađe kategorije Nogometnog kluba Osijek proteklog vikenda u Prvoj i Drugoj kvalitetnoj ligi mladeži, naše su momčadi ostvarile uvjerljive pobjede.

Juniori II su dočekali Belišće protiv kojega su slavili s 9:1 (Kožul i Plazonja 2, Šinko, Kasač, Habada, Stojanac i Knežević po 1), a Belišćane su istim rezultatom svladali i Kadeti II (Lozić 3, Mikšić, Kraljević, Babić, Bognar, Fischer i Mendeš po 1).

Pioniri II su igrali u gostima kod novogradiške Sloge i pobijedili sa 4:0 (Nešić 2, Gradinac i Najbauer  po 1), a Mlađi pioniri su na istom gostovanju osvojili bodove uz rezultat 5:0 (Korov 3, Ledinski i Lozić po 1).

Pioniri III su proteklog vikenda za protivnika imali NAŠK u Našicama, a gosti su bili bolji sa 4:0 (Gradinac 2, Nešić i Jurić po 1). Uvjerljivi su bili Mlađi pioniri II koji su Našićane svladali sa 7:0 (Budiša i Matković 2, Čolić, Vrbanac i Herceg po 1).

„Prštali“ golovi na sve strane!

Najuvjerljiviji su ovaj puta bili Početnici I koji su gostovali u Belišću i svoje su vršnjake iz redova domaćina pobijedili čak s 21:0! (Jeremijaš i Sopić 4, Lukadinović i Kovačević 3, Ignjić 2, Siler, Rešetar, Bogdanić, Brandić i Brkić po 1).

Početnici II u Belišću su bili bolji od svoga domaćina s 12:1 (Barić 4, Grgić 3, Majdenić i Gagulić 2 i Rupčić 1). Pretpočetnici 08 su ugostili momčad Vinkovaca koju su nadigrali sa 14:1 (Gagulić 4, Ižaković, Božić i Korman 2, Bertić, Sabo, Perković i Pejić po 1). Vinkovčane su svladali i Pretpočetnici 09, a rezultat je bio 6:1 (Galić 3, Sabo, Vučko i Vuić po 1).