Izjednačujući pogodak protiv Dinama (1:1) postigao je Dubravac

Kadeti osječkog nogometnog prvoligaša gostovali su u Maksimiru gdje su protiv drugoplasiranog Dinama odigrali zaostalu utakmicu 8. kola Prve HNL za mladež. Mladi su Osječani osvojili bod protiv favoriziranog protivnika, a strijelac za Bijelo-plave bio je Dubravac.

Na tablici vodi Hajduk s 27 bodova, ispred Dinama koji ima 25 i susret manje. Osijek je trenutno na desetom mjestu s 11 osvojenih bodova. Zaostatak iz 8. kola odradili su i Pioniri koji su poraženi od vršnjaka iz Dinama rezultatom 1:0. I ovdje je u vodstvu Hajduk, također s 27 bodova, a prvi pratitelj i u ovoj konkurenciji su mu zagrebački Modri koji imaju 24 boda. Osijek je na devetoj poziciji s 12 bodova.

Juniorima nikako da krene

Ove srijede igrali su nam i juniori, također u natjecanju na državnoj razini. Na igralištu „Kraj Drave“ ugostili su vinkovačku Cibaliju koja je slavila s 1:0. Osječani su tako ostali pretposljednji sa 4 boda, Dinamo je prvi sa 17, a drugoplasirana Lokomotiva ima 14.

Ostale mlađe kategorije Nogometnog kluba Osijek svoje će prvenstvene utakmice u Kvalitetnoj ligi mladeži, koja obuhvaća slavonsko-baranjsku regiju, odigrati tijekom predstojećeg vikenda.