Bijelo-plavi danas na Stadionu NK Krško od 18 sati igraju pripremnu utakmicu protiv NK Krško. Aktualnosti s utakmice vam donosi MMM. 

NK Krško - NK Osijek 1:3

još jedan dobar nastup Bijelo-plavih i nova pobjeda, ovaj puta na kraju priprema u Sloveniji. Opet je to bilo učinkovito i efikasno, što će sigurno razveseliti i navijače našeg prvoligaša. Pozdrav iz Krškog!

90' + 3 neoprezan je bio vratar Frelih koji je previše vremena držao loptu u svojim rukama i nije se odlučio na ispucavanje, pa je sudac označio indirekt u domaćem šesnaestercu. Gosti su to na brzinu izveli, uhvatili protivnika na "spavanju", Lukić je kratko dodao loptu Ejupiju, a ovaj pogađa za konačnih 1:3.

90' +3 1:3 - EJUPI

90' + 2 Mioč dobro puca s ruba kaznenog prostora, Frelih spašava i odbija u korner.

90' Šorša centrira s desnog krila na glavu Ejupiju, osječki centarfor iz teške pozicije ne pogađa okvir vratiju.

88' sada je i Ejupi u šansi, pucao je iskosa s desne strane, snažno ne i precizno.

85' Grezda je propustio stopostotnu priliku! Idealno ga je uposlio Bočkaj, a Grezda je mogao asistirati potpuno slobodnom Lukiću u sredini kaznenog prostora, međutim, kako je i sam bio neometan odlučio se na udarac. Bilo je to ipak slabo, tako da je lopta završila iznad grede.

83' ulazimo u završnicu utakmice u kojoj su Osječani bolji i opasniji, no i Slovenci nastoje iz kontri napraviti nešto konkretnije.

73' odmah je na drugoj strani zaprijetio i Grezda, lopta završava u vanjskom dijelu mreže.

72' Ebenezer je imao šansu za domaćina, njegov je udarac blokiran.

70' jako lijepa akciju koju je započeo Mioč, petom nastavio Ejupi za Bočkaja koji pogađa mrežu, ali je ipak bio u zaleđu.

66' Grezda "probija" lijevu stranu, ubacuje u peterac gdje Lukić zamalo ne stiže loptu za još jedan pogodak...

64' fino proigravanje Grezde za utrčalog Bočkaja na desnoj strani, dobar udarac, ali i uspješna intervencija Freliha.

59' Klemenčić iz daljine ne pogađa okvir vratiju.

58' Barišić pokušava iz "slobodnjaka", lagana lopta nije bila problem za domaćeg vratara.

50' prva prigoda u nastavku. Pušić je proigrao Šoršu koji je pravovremeno i točno ubacio loptu u sredinu gdje je bio Ejupi, ali nije uspio reagirati kako je htio, pa se Frelih nije našao na mukama...

46' počinje drugi dio susreta u kojem će za Osječane igrati: Malenica, Škorić, Barać, Šorša, Barišić, Lukić, Pušić, Mioč, Bočkaj, Grezda i Ejupi. U momčadi Krškog sada su: Frelih, Vodeb, Dušak, Šturm, Nakić, Klemenčič, Jovanović, Škrbič, Bučar, Sokler i Ribič.

45' kraj prvog poluvremena u kojem je Osijek preokrenuo rezultat i trenutno ima vodstvo od 2:1 golovima svojih mladih snaga Marina i Ikića.

45' Mandić je zaprijetio Malenici s 22 metra, osječki vratar je loptu skrenuo u korner.

44' odličan udarac R. Miškovića iz daljine, Zalokar se iskazao lijepom paradom!

36' velike zasluge za ovaj pogodak pripadaju upornom Bobanu koji nije odustajao od jedne dubinske lopte upućene u šesnaesterac, došao je do nje prije poprečne gol-aut linije i onda nesebično asistirao utrčalom Ikiću koji je glavom sa desetak metara pogodio desni gornji kut.

36' 1:2 - IKIĆ

32' Grgić je omogućio prigodu Ikiću koji je pucao s 12-13 metara, ali preslabo da bi svladao Zalokara.

24' dvostruka izmjena kod Osječana. Igru su napustili Šimunec i Lišnić, a ušli su Ivić i Lončar.

18' slobodan udarac s 20-ak metara izveo je Marin, lopta je pogodila nekoga u "živom zidu" domaćih,prevarila vratara Zalokara i završila u njegovoj mreži.

18' 1:1 - MARIN

14' 1:0 - KOVAČIČ (11m)

13' no, evo jedanaesterca na suprotnoj strani terena. Lesjak je krivo procijenio situaciju u kojoj je domaćin bio u napadu, potom je u šesnaestercu sapleo Mandića, a Zofič je pokazao na bijelu točku.

11' start Krajcera nad Bobanom u kaznenom prostoru sudac nije okarakterizirao najstrožom kaznom.

1' lopta je krenula s centra.

Susret, inače, još nije počeo, u tijeku je zagrijavanje, a novi trener Krškog Stipe Balajić na travnjak će poslati jedanaestoricu: Zalokar, Krajcer, Gorenc, Jakolič, Totić, Jurina, Urbanč, Kovačič, Mujan, Mandić i Gatarič. Dakle, Nikola Mandić, igrač Osijeka koji je prošle sezone bio na posudbi u hrvatskom drugoligašu Dugopolju, sada je posuđen Krškom i prvu će utakmicu u novoj sredini odigrati upravo protiv Bijelo-plavih.

U prvom poluvremenu za Osijek će igrati: Malenica, Lišnić, Šimunec, Lesjak, Marin, Petrovikj, Mudražija, R. Mišković, Grgić, Boban i Ikić. 

Očekuje nas prijateljski dvoboj, odnosno kontrolna utakmica, između Krškog i Osijeka.

 Pozdrav iz Slovenije, iz grada Krško i stadiona "Matija Gubec"!