U Prvoj i Drugoj KLM nije ispušten niti jedan bod u sedam odigranih utakmica.

Još su jedan uspješan tjedan imali mladi nogometaši Osijeka u svim uzrastima koji se natječu u Prvoj i Drugoj kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje. Kadeti II svladali su na domaćem terenu Hajduk iz Pakraca sa 4:0 (Cindrić, Lišnić, Vuica i autogol protivnika), a bolji od Pakračana bili su i Pioniri II koji su pobijedili s 3:0 (Avdejev 2 i Tretinjak). Mlađi pioniri su nam gostovali u Belišću gdje su istoimenog domaćina deklasirali rezultatom 19:0 (Antoljak, Damjanović i Pavličić po 3, Mažar, Trbojević i Vrbanac po 2, Čolić, Ivančan, Matković i autogol).

Limači su bili domaćini vršnjacima iz Đakova od kojih su bili bolji s 13:1 (Sabo 4, Janjić i Ljubojević po 3, D. Kurtović, N. Kurtović i Miličić). Đakovčane su svladali i Početnici II sa 7:1 (Božić 3, Bertić 2, Gagulić i Mrkonjić), a ova je kategorija naše Škole nogometa slavila i u ogledu s BSK-om u Bijelom Brdu gdje je bilo 10:0 (Bertić, Bogojević i Kolarik po 2, Barić, Božić, Grgić i Majdenić).

Uspješan nastavak „Pilot lige“

Mlađi pioniri II igrali su u Drugoj KLM u gostima kod BSK Termie Bizovac, a rezultat je bio 0:9 (Konig i Živković po 2, Jeremijaš, Kovačević, Novak, Slišković i Sopić). Učenici Dražena Vidovića odigrali su i prijateljski susret protiv Mladosti u Vođincima u kojem su pobijedili s 9:2 (Živković 3, Lukadinović 2, Đurković, Konig, Kovač i Sopić). Početnici trenera Danijela Bogdana sudjelovali su na vrlo jakom turniru u Tuzli gdje su zauzeli šesto mjesto. U skupini su remizirali sa Sarajevom 1:1 (Barić), dobili su Bratstvo čak s 11:1 (Grgić 3, Barić, Dević i Tomić po 2, Begović i Rupčić), s Partizanom su igrali neriješeno 1:1 (Barić) te pobijedili Cibaliju 2:0 (Barić i Grgić).

U susretu koji je odlučivao o konačnom plasmanu Osječani su poraženi od Vojvodine 2:3 (Barić 2). Prvo mjesto je osvojila beogradska Crvena zvezda. Što se tiče „Pilot lige“, prošloga su tjedna Mlađi pioniri igrali u Požegi. Svladali su Marsoniju s 1:0 (Pavličić) i Hypo rezultatom 4:0 (Damjanović, Matković, Mažar i Pavličić).

Bodovno stanje i detaljnija izvješća s utakmica naših mlađih kategorija možete provjeriti na sljedećim linkovima:

Juniori

Kadeti

Pioniri