Radno vrijeme blagajni Istok bit će od utorka do subote od 12 do 18 sati te blagajni Istok i Zapad u nedjelju od 14 do 20 sati.

Od utorka 14. rujna na istočnim blagajnama stadiona Gradski vrt počet će prodaja ulaznica za utakmicu 9. kola HT Prve lige protiv NK Gorica. Radno vrijeme blagajni Istok bit će od utorka do subote od 12 do 18 sati te blagajni Istok i Zapad u nedjelju od 14 do 20 sati.

Godišnje ulaznice moguće je kupiti online na www.ulaznice.hr.

Cijene godišnjih i pojedinačnih ulaznica za utakmice HT Prve lige u sezoni 2021/22:

EU digitalna COVID potvrda uvjet za ulaz na stadion

Ulaz na stadion bit će moguć isključivo uz predočenje godišnje ulaznice/ulaznice, EU digitalne COVID potvrde i osobnog dokumenta.

EU digitalnu COVID potvrdu putem portala e-Građani, u poslovnicama HZZO-a ili u ljekarnama mogu preuzeti svi koji su cijepljeni cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje su preboljele COVID-19 11. dan od datuma prvog negativnog PCR testa i osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa.

NK Osijek će u suradnji s Ustanovom za zdravstvenu skrb dr. Špiranović organizirati brzo antigensko testiranje kojim će se dobiti EU digitalna COVID potvrda po povlaštenoj cijeni (80kn) za sve navijače Osijeka s ulaznicom za utakmicu. Testiranja, kojima se dobiva EU digitalna COVID potvrda, u Ustanovi dr. Špiranović moguće je obaviti u subotu 18. rujna od 8 do 12 sati.