Dragi predstavnici medija, s ciljem uspostavljanja bolje suradnje, obraćamo Vam se s nekoliko dogovorenih procedura koje će nam svima olakšati rad i podići razinu profesionalnosti i upravljnja informacijama vezano za NK Osijek. 

PRESS PROCEDURE

Kontaktiranje medija s djelatnicima Kluba, uključivo sportski segment (treneri, igrači, sportski djelatnici)

Opća napomena je da bilo koji medijski upit prema bilo kojem djelatniku Kluba, uključivo sportski segment, mora biti upućen u pisanom obliku na press@nk-osijek.hr prema dolje navedenim procedurama, s obzirom na to da djelatnici Kluba, uključivo trenere i igrače, za kontaktiranje s medijima i davanje izjava moraju imati odobrenje Kluba.

Konferencija za medije uoči utakmica

U press salonu Nogometnog kluba Osijek, uvijek se dan ili dva prije utakmice održava konferencija za medije na kojoj trener odgovara na pitanja novinara. Poziv medijima biti će upućen na vrijeme, a za konkretna pitanja poslati upit na press@nk-osijek.hr

Intervju s trenerom, igračem ili nekim drugim članom Kluba

Ako želite napraviti intervju s trenerom, igračem ili nekim drugim članom Kluba, potrebno je poslati e-mail na press@nk-osijek.hr barem tri dana ranije, s konkretnim prijedlogom koji sadržava ime redakcije, informaciju o formi intervjua i ciljanoj temi, nakon čega ćete dobiti e-mail s potvrdom detalja ili poziv od članova Marketing&PR tima.

Izjava trenera, igrača ili nekog drugog člana Kluba

Ukoliko se radi o kraćoj formi gdje želite samo izjavu od trenera, igrača ili nekog drugog člana Kluba, konkretan upit potrebno je uputiti i u ovom slučaju pisano, barem 24 sata ranije na e-mail press@nk-osijek.hr.    

Snimanje foto i video sadržaja s treninga

Ako želite snimati foto ili video sadržaj na treningu, potrebno je poslati e-mail na press@nk-osijek.hr  barem tri dana ranije, s konkretnim prijedlogom koji sadržava ime redakcije i informaciju o snimanju, nakon čega ćete dobiti e-mail s potvrdom detalja ili poziv od članova Marketing&PR tima.

Korištenje foto i video sadržaja

Zahtjev za pristup FOTO i VIDEO sadržaju namijenjenom medijima pošaljite na press@nk-osijek.hr . Zahtjev mora sadržavati naziv redakcije, web stranicu redakcije, ime i prezime, email adresu i kontakt telefon.

Akreditacije za domaće utakmice NK Osijek

Zahtjev za godišnjom novinarskom akreditacijom

Predstavnici medija koji traže godišnju akreditacije trebaju poštivati sljedeću proceduru:

 • Poslati e-mail sa zahtjevom za akreditaciju sa službene elektronske adrese do 8. srpnja 2019. godine na e-mail adresu press@nk-osijek.hr
 • Zahtjev mora sadržavati sljedeće informacije:
  • Redakcija,
  • Ime i prezime,
  • Vrsta akreditacije (foto ili press),
  • E - mail adresu, mobitel
 • Nakon što dobijete e-mail s potvrdom da je akreditacija odobrena, ista se može preuzeti na dan prije prve domaće utakmice (18. srpnja 2019. godine) od 10 do 17 sati u klupskim prostorijama.
 • Upiti zaprimljeni na dan utakmice, neće se uzimati u obzir. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Zahtjev za jednokratnom novinarskom akreditacijom

Predstavnici medija koji traže jednokratnu akreditacije trebaju poštivati sljedeću proceduru:

 • Zahtjevi za utakmice se primaju do sedam radnih dana uoči utakmice na e-mail adresu press@nk-osijek.hr
  • Zahtjev mora sadržavati sljedeće informacije:
  • Redakcija,
  • Ime i prezime,
  • Vrsta akreditacije (foto ili press),
  • E - mail adresu, mobitel

 • Nakon što dobijete e-mail s potvrdom da je akreditacija odobrena možete ju preuzeti na dan utakmice od trenutka otvaranja Press ulaza (G9).
 • Upiti zaprimljeni na dan utakmice, neće se uzimati u obzir. Zahvaljujemo na razumijevanju.

NAPOMENA: U slučaju potrebe za parkiranjem vozila pod zapadnom tribinom, napomenuti u zahtjevu za akreditaciju, zajedno s registracijom vozila.

KONTAKT: e-mail: press@nk-osijek.hr 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se